3 LÆSERBREVE I EKSTRABLADET

Laptop
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Giftig feminisme
Krænkede unge kvinder har mere eller mindre åbne mikrofoner i DR.

Senest i et interview på P1 i søndags [22.08 – lyt her].

Det var patetisk, hvordan den mandlige studievært trådte vande og ‘ pleasede’ for ikke at træde den interviewede kvinde over tæerne. Og pinefuldt at lytte til hende påstande om, at vi lever i et patriarkat, og at der er tale om systemisk sexisme.

Sludder og vrøvl.

MeToo-bevægelsens talerør virker, som om de har fået stadig mere knald i låget. De har slet ikke forstået, at lige om lidt gider mænd ikke røre ved feminister ved en ildtang. De er simpelthen for ideologisk hjernevaskede og krænkelsesparate.

Først og fremmest har de ikke begrebet, at der er biologiske forskelle på de to køn. Den sandhed vil ramme dem i nakken, når kloge mænd søger andre græsgange.

(bragt d. 24.08.21) 

Slå bommen ned
Enhedslisten og de radikale mener, at vi er forpligtede til at tage imod flere tusind afghanske flygtninge.

Vel er vi ej! Intet land er forpligtet til systematisk år efter år at arbejde på sin egen undergang. Dette vanvittige humanist-cirkus skal stoppes, før Danmark og de andre EU-lande – Visegrád-landene undtaget – er kørt så læsterligt ned til sokkeholderne, at der ikke er flere ressourcer tilbage til at hjælpe nogen som helst noget sted i verden.

Der er en grænse for, hvor lang tid et land kan lukke op for mennesker med en klanbaseret kulturbaggrund, der foragter den personlige frihed.

Den grænse blev nået ultimativt i 2015.

(bragt d. 22.08.21) 

De har aldrig ønsket vestligt demokrati
Hvorfor er sammenbruddet i Afghanistan sket så hurtigt? Elementært. Afghanistan er et klanbaseret samfund forankret i islam, hvor det store flertal aldrig har ønsket et vestligt demokrati.

Ikke ganske uforståeligt, som det p. t. udvikler sig! Islam og sharia er årsag og problemet, og efter knap 40 års indvandring fra muslimske lande er det ufatteligt, at det stadig kan komme som en overraskelse, at islam er uforenelig med vestlige frihedsrettigheder.

(bragt d. 19.08.21) 

Del artiklen her: