NewSpeek

TYSK EFTERRETNINGSCHEF ADVARER OM KOMMENDE ISLAMISKE TERRORANGREB

Del artiklen her:

Af Jeppe Juhl

Merkels Tyskland befinder sig i en forfærdelig sikkerhedsmæssig situation efter, at kansleren lukkede op for migrantstrømmen fra Mellemøsten for mere end et år siden. Det er nu aldeles officielt.

Mindst 1,600 potentielle islamistiske terrorister befinder sig i øjeblikket i Tyskland. Heraf anses de 570 som så voldsparate, at de er under permanent observation. og efterretningstjenesterne får oplysninger om indtil flere konkrete terrorplaner hver eneste dag!

Vi befinder os ikke længere i en normal situation

Oplysningerne kom frem på en sikkerhedskonference, der blev afholdt i Berlin i går, og de stammer fra ingen ringere end Hans-Georg Maassen, den tyske chef for efterretningstjenesten Verfassungsschutz.

“Vi får hver dag to, nogle gange helt op til fire, helt konkrete tips om forestående terrorangreb. Vi må indse, at vi lever under disse nye forhold og ikke længere befinder os i en normal situation”, sagde Maassen blandt andet.

Hans-Georg Massen, chefen for den tyske efterretningstjeneste Verfassungschutz, indrømmer nu, at sikkerhedssituationen i Tyskland ikke længere er normal

Tyskland er i løbet af det sidste år blevet ramt af en række islamiske terrorangreb, foretaget af angivelige ISIS-sympatisører, og man kunne forstå på Maassen, at det er stærkt sandsynligt, at landet vil blive ramt igen i år. Ressourcerne for efterretningstjenesterne er spændt til det yderste på grund af det enorme antal af potentielle terrorister, der nu er inden for landets grænser.

Den tyske regering har i skrivende stund ikke kommenteret på Hans-Georg Maassens udmeldinger.

 

Del artiklen her:
Exit mobile version