TOMMY HANSEN: KRIG ELLER FRED I EUROPA – HVEM VIL HVAD?

TommyHansen
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.  

NewSpeek har tidligere gjort opmærksom på Tommy Hansen, hvis foredrag “Hvem bestemmer den offentlige mening” i hvert fald for mit vedkommende – sammen med Udo Ulfkottes afsløringer – har været en af de helt store øjenåbnere. 

Nu har en følger gjort opmærksom på nok et foredrag ved Tommy Hansen  Krig eller fred i Europa – Hvem vil hvad..?, der absolut også er værd at lytte til. 

Det er ikke revolutionerende, som det første foredrag var for mig, bl.a. fordi Karsten Pultz har skrevet om emnet i Petro-dollaren er død!

Men Tommy Hansen går de spadestik dybere, der giver redskaber til at forstå en række tidligere uforståelige begivenheder. Fx den fortsatte indvandring af mennesker fra muslimske lande, der medbringer islam i rygsækken. En rygsæk, de enten ikke kan eller vil pakke ud. 
Med islam følger altid sharia – og dermed kaoskraft i (resterne af) de vestlige ’demokratier’. 

”Man skal aldrig lade en god krise gå til spilde”
Dette kaos viser sig at være helt i overensstemmelse med den globalistiske psykopat-elites manual for, hvordan jorden kan gødes for at tilrane sig kontrol over den ganske globe. Derfor bliver tilvandringen og dermed erobringen af territorier i (Vest)europa ikke standset. Også EU alias Europas Undergang faciliterer migrationen. Læs fx her.  

Et citat, det altid er godt at have i baghovedet:  

»Man skal aldrig lade en god krise gå til spilde« – ifølge den tidligere amerikanske præsident Barack Obamas stabschef, Rahm Emanuel.

Del artiklen her: