’PANDEMIEN’ HANDLER OM KONTROL, TOTAL KONTROL – OG INDEN 2030 KAN VESTEN VÆRE FORSVUNDET

TommyHansen
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Hvordan er ’the dark overlords’ alias en ganske lille globalistisk elite med World Economic Forum som kerne-aktør sluppet af sted med at holde en hel klode i et jerngreb? 

Skridt for skridt kommer svarene for en dag, og en helt central forklaring har vist sig – ikke overraskende – at være de store, statsstøttede mediers centralt koordinerede (skræk)propaganda og styring af nyhedsstrømmen. 

Først her forleden blev jeg opmærksom på et foredrag fra 2017, der ligger på YouTube Tommy Hansen fra Free21.org: “Hvem bestemmer den offentlige mening”.  Videoen er meget lang, 1½ time, men sætter endnu et par brikker på plads. Om end man godt kan høre, at fem år er lang tid – og at foredraget er holdt før ’pandemien’.     

Introen lyder: 

”Forfatter, musiker, typograf, uafhængig journalist og chefredaktør Tommy Hansen (* 11.8.1957, † 18.8.2018) på Svendborg bibliotek, august 2017. 

“Talrige journalister har på verdensplan forladt deres stillinger ved de store medier, som alle er styret af kræfter uden for redaktionerne. Hvem er det, som styrer? Hvem bestemmer den offentlige mening? Hvor er den frie presse i det 21. århundrede?” 

*** 

Og her kommer så et klip fra Tucker Carlson / Fox News:  

Glenn Beck: I Was Wrong That Covid Pandemic Was About Socialism, It Is About Total Control And Fascism 

For god orden skyld får du nok et link til indslaget, skulle det første forsvinde: 

https://rumble.com/vsg01v-tucker-carlson-speaks-with-glenn-beck-about-the-great-reset.html

Så vores giga el- og varmeregninger kan nu smukt – eller skulle jeg sige grumt? – forstås i den større Great Reset-sammenhæng. 

Del artiklen her: