SVERIGEDEMOKRATERNE KLART STØRSTE PARTI I NY REKORDMÅLING

Del artiklen her:

Sverigedemokraterne slår ny rekord i en meningsmåling udført af instituttet Sentio.

Med en stigning på hele 4,7 procent kommer SD således op på 26,9 procent. Dertil skal lægges de mange svenskere, som i rundspørger ikke tør fortælle, at de stemmer på det politisk ukorrekte parti.

De konservative Moderaterna får samtidigt til den laveste måling nogensinde, nemlig kun 16,7 procent.

Som man kan se af nedenstående, vil Sverigedemokraterne og Socialdemokraterne kunne danne en flertalsregering. De seneste opinionstal fra Sentio (januar måned er i parentes):

Moderaterna 16,7 (18,4)
“Liberalerna” 4,6 (5,5)
Centerpartiet 10,7 (8,9)
Kristdemokraterna 3,0 (3,9)

Socialdemokraterna 23,2 (21,8)
Vänsterpartiet 8,2 (9,1)
Miljöpartiet 3,6 (5,4)

Sverigedemokraterna 26,9 (22,3)

Fi 1,7 (3,0)
Piratpartiet 0,7 (1,0)

Del artiklen her:

5 Comments

  1. Må vi støtte dem og give dem opbakning, på de medier hvor de kommer igennem med budskaberne og/eller udbrede vore frie medier til deres talerør, for lige om lidt, må vi forholde os til en flygtningestrøm fra Sverige til Danmark!

    ……………..
    Hvem der hilser Islam velkommen i Danmark, burde LEVE som kvinde i sharia-styrede lande, når nu det er “så” eftertragtet.”

  2. Tillykke til Sverigedemokraterna, håber at deres position vi blive respekteret, men jeg er bange for at det ikke bliver tilfældet. Vi så jo hvordan det gik men Mogens Glistrup.

  3. Ja min kommentar er af ældre dato, men da NewSpeek desværre er gået over til , udelukkende Facebook og Twitter er det mig IKKE længere muligt at skrive på bladet, da jeg ikke vil ind på disse fora, så jeg beklager meget.
    Jeg håber at NS. på et senere tidspunkt vil ÆNDRE DETTE, så det igen er muligt at skrive på åbent kommentarfelt. Jeg takker for denne gang.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.