SVERIGE: GRINENDE INDVANDRERE SKAR HALSEN OVER PÅ SMÅBØRNSMOR

10K Shares

Manglende vidnebeskyttelse betyder, at et sæt små søskende nu er forældreløse. Et uhyggeligt eksempel på, at muslimsk masseindvandring på centrale områder har forvandlet Sverige til et tredjeverdensland.

Af Nicolai Sennels

Tre unge mænd på 16, 20 og 21 år er blevet anholdt for et brutalt dobbeltmord på et forældrepar.

En kilde fortæller ifølge Nyheter i Dag, at gerningsmændene afrikansk og muligvis mellemøstlig baggrund.

Anklageren fortæller, hvordan de unge mænd grinede under forhøret, og ikke viste tegn på anger.

Halsoverskæring

Mordet er ifølge kilden sket, fordi faderen i familien skulle have vidnet i en retssag imod nogle af mordernes venner.

Det dræbte par, som er forældre til mindreårige børn, blev dræbt med knive.

Moderen fik begge halspulsårer skåret over. Faderen blev dolket ihjel.

En kilde i Stockholms politi fortæller:

“Kvindens halspulsårer i begge sider var skåret over. Det var utroligt brutalt. Begge blev hakket ihjel. Da politiet ankom til stedet, skød man mod en af gerningsmændene, som sad overskrævs på manden og huggede i ham med en kniv. Men politiet ramte ved siden af.”

Sverige bryder sammen

Ifølge ledende svenske politifolk er retsstaten i Sverige brudt sammen, og lovløsheden breder sig.

“Der er lovløshed i dele af Stockholm-regionen nu.” fortæller ængstelig politidirektør.

En anden politidirektør  fortæller, at “Retssystemet, der er en grundpille i et demokratisk samfund, er ved at bryde sammen i Sverige.” 

Sverige har over 50 no-go zoner, hvor svensk lov ikke længere gælder.

Magnus Ranstorp, forsker i terror og radikalisering ved det svenske forsvarsakademi, beskriver situationens alvor:

”I de værste områder har ekstremister overtaget, mens svenskerne apatiske ser til. Hele retsfølelsen og trygheden er truet af, at politiet er ved at bukke under, og det ser kun ud til at blive værre.”

Volden synes at optrappes i takt med antallet af muslimer i landet.

10K Shares

47 Comments

 1. Uanset, hvem svenskerne stemmer ind, så er løbet kørt i Sverige, andelen af fremmede er for stor, og deres demografi er for fordelagtig, lig dertil at de er temmelig godt bevæbnet, og rutinerede.
  Sverige ender med at blive delt mellem Finland, Norge og Danmark da ingen af de tre kan leve med en regulær borgerkrig i baghaven, der kan sprede sig til deres eget land.

  • vi skal sgu da ikke have dem her i danmark?. Hvordan kan du foreslå det. Vi har sgu da problemer nok med vore egne indvandrere altså nogle af dem, der ikke kender til lov og ret. Nej de skulle smides ud hele bundtet, der ikke kan tilpasse sig landets love. Det er heldigvis et fåtal endnu og de fleste indvandrere er søde og rare, men mange af dem, der kommer nu er decideret bekvemmelighedsflygtninge og småterrorister, og de skal f. ud med det samme.

   • Når vi når dertil tror jeg vi snakker om regulær udrensning, med militær, ikke politi, og jeg tror ydermere at det ikke kun bliver Sverige det kommer til at foregå i, første tegn på at det vil ske er fremkomsten af rigtig mange af “de sidste dages hellige” bare lig mærke til hvor mange der har forsvaret indvandringen og multikulturalismen, der “pludselig” ændrer holdning

 2. Jeg er bange for at det kan gå os på samme måde, hvis ikke, de bløddyr, som styrer vort land + EU ikke snart tager sig alvorligt sammen.
  Jeg vil samtidig opfordre folk til at se sig godt for, næste gang de stemmer.

 3. >80% af svenskerne har selv ønsket disse forhold.
  Måske er andelen, der stadig brændende ønsker sig disse forhold, er faldet til ca. 75%, men stadig et klart og entydigt flertal. Såååeeeh det! ! ! ! !

  • Hvor har du dog det fra ??? Er du klar over at DET SVENSKE FOLK stemte SD og det blev ande største parti MEN soc ville ikk samarbejde med SD….. ikk mange svensker som vil have det sådan her

   • JO, men stadig kun ca. 13% stemte SD i 2014. Der skal 51% til, før de får lov til at bestemme noget. ALLE de øvrige, kommunister og borgerlige gør uhellig fællesfront imod SD uanset, hvor ødelæggende det er for Sverigstan. Så viser meningsmåling fra januar 2017 godt nok ca. 22 %, men det kan jo ikke bruges til noget i Riksdagen.

    • Knud Madsen du vet icke vad du pratar om, SD er i dag det störste parti i Sverige och den politisk korrekte hållning håller på att vände. Det är sannolikt att Jimmie Å är den näste statsminister och om du kollar lite ut i EU vill du se att trenden är vid att vände där oxå. Vi har varit styrt av et gäng politiker och journalister som har hängt ut folk som tycker annorlunda än dom, man skall vara insatt i den Svenske kultur och det Svenske sätt att tänka annars förstår man inte den makt dom har haft, men faktum är oxå att när Svensson har fått nog då har han fått nog 🙂

     • Jeg håber og beder til, at SD vil få størst mulig fremgang.
      Jeg er dog bange for, at mange Svensson’er mister modet, når de står i valglokalet og skal tage deres stemmeseddel med SD på.
      Der vil blive serveret meget godt øl her på matriklen, hvis SD virkelig får brugbar fremgang.
      Lad os også håbe på, at Marine i Frankrig vinder stort!

  • Hjemme’ var de blevet skudt/aflivet på stedet – hvilket ‘ret beset’ er den eneste holdbare løsning – som disse djævelske mordere er beskrevet her !

 4. Jeg tror, at vi i Danmark skal være meget obs på hvad der sker i Sverige, for om meget kort tid, vil svenskere udvandre for af få et anstændigt liv igen, men samtid vil mange svenske indvandrere også gøre det, når kassen de´r er tom!

  • Jeg er enig. Tror allerede vi har en del “nye asylansøgere” til Danmark som først har rundet Sverigestan og måske boet der et par år og så har mistet papirerne efter afslag derovre. Jeg er meget utryg overfor om der er styr på fingeraftryk og udvekslling af identitetsfoto mv. fra Sverige som kan forhindre dette. Når de kan dalre op igennem Europa med bekvemmelighedsstop på op til års varighed i de forskellige lande på vej herop så kan de vel gøre det samme på vej tilbage.

   • I Tyskland har man taget adskillige som havde op til 9 forskellige identiteter, de malkede ganske enkelt systemet for ydelser..
    Så nej, vores bundnaive system kan slet ikke håndtere de snedigheder disse kriminelle finder på.. Men det er jo stadig i småtingsafdelingen i forholdt til den manglende kontrol SKAT har haft…

 5. Svenskerne ligger som de har redt
  Jeg har ondt af at de har har sådan nogle vat….. til politiker som ikke tør se sandheden i øjnene,

 6. Det hele ender med et kæmpe brag, hvor enten den ene eller anden lejr bliver tilintetgjort.
  3. verdenskrig bliver opgøret mellem islam og resten af planeten.

 7. No go zoner er noget vrøvl

  Det SVENSKE politi må sætte de mest tunge biler og skarpeste våben ind mod de racistiske udlændinge og anholde så mange som muligt for derefter, at smide dem i en Hercules C-130 hvor bagklappen kan åbnes over SAHARA hvorfra de så selv må finde tilbage til deres forfædres hjemland❗

  Vil de være hårde mod SVENSKERNE så skal de lære, at SVENSKERNE kan være endnu hårdere❗

  De må lære, at gør de noget får de 10 gange igen – SVENSKERNE skal IKKE lade sig kur af sådan en flok uvidende muslimer❗

  • Problemet er, at meget få svenskere tænker og kunne overhovedet finde på, at handle som du og mange andre tror man vil gøre.
   Skandinavien, Danmark, Norge og særligt Sverige er en flok blød hjertede naivist tåber, der aldrig griber til magt anvendelse. Vi vil hellere lade andre om, at udkæmpe krige, Sverige var kujoner under 2. verdenskrig og var neutrale for at undgå kamp.

   Vi må desværre erkende, at et fåtal af os skandinavere er klar til kamp, mens de fleste er en gang lallende kartoffel fede blege venligbo tåber, der stadig blindt tro Islam er overvuderet og som ikke ønsker Danmark skal leve op til vores 2% af BNP Militær inversterings grænse, som Nato traktaken, vi har underskrevet, kræver. Istedet for går disse lallende hippi radikale tåber op i, om vi overholder FN’s latterlige flygtninge konventions kvoter, så vi kan fortsætte med at brødføde en kraftig overbefolkning i Afrika og Arabien, der så i løbet af de næste 50+ år vil overstrømme hele det Europæiske kontinent.

 8. Jeg lægger øren til, at man i nyhederne på DR nu tumler med tanker, som mange af os andre længe har luret på, om at urolighederne i Sverigstan kan brede sig til Danmark, helt i stil med, hvordan det er almindeligt i Muhamedanien, hvor konflikter er grænseoverskrivende.
  http://www.dr.dk/nyheder/indland/rigspolitiet-koebenhavn-kan-blive-scene-et-opgoer-i-malmoes-underverden
  Jeg er bange for, at det ikke kun er et lokalt svensk helvedesproblem, men at vi er i overhængende fare for at blive hvirvlet in i deres selvvalgte.

 9. Man kunne jo indføre at lovovertrædelse af loven,selv små ting, indløser en enkeltbillet hjem igen, muligt de flygter fra noget forfærdeligt i deres land,men det betyder ikke at de kan opføre sig som det passer dem i vores lande her oppe mod nord,tilbage med urostifterne

  • Med den opførsel de lægger for dagen her i Vesten, er der næsten ikke noget, der rager mig mindre end, hvordan de har det eller vil få det i deres modbydelige hjemlande. Det er ikke forhold vi har arrangeret for dem, men alene dem selv længe før der var noget med “tonen” i vores debat! 🙂

   • Vi har sammen med USA sønderbombet og tilsvinet både Irak, Afghanistan og Libyen med bla urangranater der hR resulteret i de mest groteske misdannelser. Der er således rigtigt mange vi skylder restatning. Især fordi krigene alle har været ulovlige uprovokerede overfald. Vi er de værste terrorister- lokket i krig af falske statsstyrede terrorangreb som feks 9/11.

 10. I Sverige HAR vi en lag, egentligen EU:s konvention till beskydelse för Mänsklige Rättigheter, som KRÄVER av en religion att – “Article 9 – Freedom of thought, conscience and religion
  1. Everyone has the right to freedom of thought, conscience and religion; this right includes freedom to change his religion or belief…” – FREEDOM TO CHANGE …religion or belief!!!
  – Detta är skrivet SOM LAG!!!
  Islam KAN ikke följa den lagen! Då det IKKE är möjligt enligt deres helige skrifter!
  – En gång islam, alltid islam!

  Om Sverige bara FÖLJDE LAGEN, så skulle islam ikke vare noe problem!

  Artikel 9…
  https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/lag-19941219-om-den-europeiska-konventionen_sfs-1994-1219

  • Præcis!! Men vore forbandede politikere VIL ikke følge vores Grundlove. Vi har en noget tilsvarende lov her i DK.
   Vi har en lov, der siger, at foreninger der virker ved vold, eller trusler om vold, skal forbydes. Og det kan muhamedanismen ikke leve op til. Men politikerne reagerer ikke uanset, hvor meget vi råber op.

 11. Det er bare ikke “os” mod “dem”. Det har vi forsøgt i årevis og er der kommet noget godt ud af det?
  Der er så mange gode og dejlige mennesker af anden etnisk herkomst.. Det er dem der skal gøre oprør mod deres broderfolk som ikke kan opføre sig ordentligt.
  For den ballade de få laver går også ud over de, som godt kan følge skik og lov

  • Hele det svenske folk er blevet disciplineret blot ved, at antyde at de kunne være racister. En frafalden muslim får ikke en lille moralsk opsang, nej de mister deres familie, kommer 100% sikkert i helvede, kan ryge på opdragelses “ferie”, blive voldtaget af onkler, hvis ikke dræbt og kommer i det hele taget i modsætning til hele deres opvækst. Tror ikke det er fra de “gode muslimer” vi skal forvente en alliance, måske en lille dagligdags prægning, men det vil være minimalt. En rettroende muslim har koranen på sin side og en muslim som føler sig dansk har intet at sige tilbage imod koranen. Når helvede bryder løs har selv de godt integrerede muslimer pligt til at genfinde troen og følge muhammeds lære. Eneste alternativ til muhammeds lære er, at frasige sig sin tro – det er svært at få øje muslimer som gør det.

 12. Sverige har selv valgt nu kan vi vælge at sige ja til svenske flygtninge(svenskere) og så blive fri for flygtninge fra Afrika Syrien m.f 🙂

 13. Jeg mener, det er naivt at tro, at politikerne ikke vil tage sig sammen, eller ikke kan vågne op. Så megen dumhed kan man ikke blive ved med at tro på. Altså må der ligge en helt anden grund til deres laden stå til. Men hvor ligger hunden begarvet?

  • Alle er bange for de politisk korrekte. Hellere være på god fod med dem, og så bare lade landet sejle ned i den muhamedanske sump. Det er så inderligt meget slapt og dumt, som kun politikere kan præstere det.

   • Eftersom det ikke er politisk korrekt at køre et land i sænk uden mandat fra sin befolkning, vil jeg selv begynde at bruge betegnelsen “den snakkende elite” eller de kulturradigale. Når det idag er fremme at 2/3 af danskerne vil have begrænset indvandringen yderligere – end de 50 allerede opnåede stramninger som fik kage igår – så taler vi om en lille elite som ikke repræsenterer befolkningen, men som sidder på magten og de dertil købte medier. Det politisk korrekte må være et gennemsnit af befolkningens meninger for ethvert land med selvstyre og demokrati. Selv mener jeg heller aldrig det kan blive politisk korrekt (i betydningen vi repræsenterer humanitet) når man bruger penge – som kunne have hjulpet mange millioner i nærområderne til akut nødhjælp og udvikling – til migranter på velfærdstur rundt i Europa.

 14. Svenskerne kan lige så godt rejse direkte til Polen eller Ungran, danmark ligger lige i røven af de forfejlede svenskere.tyskere,englændere,hollændere,italienere,franskmænd…
  Vores politikkere er komplet ligeglade med os, det er ikke en skid fordi de er dumme eller ikke forstår problemet, de er roden til problemet og de har ikke tænkt sig og ændre kurs,..

 15. Længere oppe i spalten anføres det, at VI har bomber her og der.
  Nej, VI har IKKE bombet nogen steder, og VI skal heller ikke sige undskyld til nogen for den sags skyld. Det har altid været magtliderlige idioter med titlen “politikere”, der har rodet deres lande ind i uheldige situationer, hvor de burde have holdt nallerne langt væk.
  Vi skyder normalt ikke landsforrædere i dette land, men det burde måske overvejes at dømme dem til at blive sendt samme vej som det pak, de har importeret – hvis europæerne da kan få taget sig sammen til at stemme nogle kloge mennesker ind.

  • Problemet er, om vælgerne kan tage sig sammen til at vælge en ny type politiker ind på tinge. Det vi i dag har til at regere, er jo fuldstændig håbløst. De der evt. vil noget fornuftigt, får ikke lov af ledelserne, som alle sidder og håber på at få store poster i EU, FN, NATO osv uden evner i øvrigt, og så går det jo ikke at have gjort noget imod Kampfmutti og konsorters ønsker.
   Det er lige til at tude over.

 16. Det er synd or de svenskere, der er blevet snydt af regeringen og deres løgnagtige MSM. Og det er synd for de indvandrere, der godt kan klare sig i Sverige, men bliver sat i bås med dem, der ikke kan. Der skal lukkes og slukkes for mere indvandring, og der skal omfattende hjemsendelser, udvisninger og repatrieringer til. Internationale konventioner må fortolkes så svenskere (og andre europæere) også har menneskerettigheder, og at disse er vigtigere end morderes, røveres og voldsforbryderes. Dem der i sin tid forfattede menneskerettighederne, tror jeg ikke på havde i tankerne at forbryderes menneskerettigheder er vigtigere end lovlydige borgeres.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.