SVAR TIL DEM, DER IKKE VIL – ELLER KAN? – SE REALITETERNE I ØJNENE. DE VIL HELLERE FLASHE SØLVPAPIRSHATTE

FoodCrisis
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Det er uendeligt trættende, at dårligt informerede fortsætter med at sætte sølvpapirshatte på mig og mine ligesindede, der bakser med først at sætte sig ind i The Great Reset, og hvad der foregår i kulisserne – siden at formidle til dem, der ikke har mulighed for at bruge mange timer dagligt på at orientere sig.
Der er et lønarbejde, der skal passes, og børn, der skal hentes i vuggestue og børnehave. 

En anden indfaldsvinkel i forhold til dem, der rent faktisk HAR tid og mulighed: Er det frygt eller dovenskab eller bare komplet dumhed, at de lukker øjnene for realiteterne? Den virkelighed, som ’corporate media’ fordrejer, forvrænger og fortier. 

For sagen er, at der gives redskaber til at gennemskue propagandaen via en række alternative platforme. Og bøger! Og så kunne man jo evt. bruge bare 15-20 minutter hver dag på at orientere sig på NewSpeek, der nyder godt af mange hjælperes arbejde med at bringe sandhederne for en dag.     

WakeUp

Her følger fx, hvad en hjælper har sendt: 

NATO Announces Plan for Massive European Land Army  

Øhh, jeg troede, at NATO var en forsvarsalliance – ikke en angrebs-alliance, men måske alligevel ikke?  

Stoltenberg

Stoltenberg said the creation of this massive fighting force was a response to the “new era of strategic competition” with Russia and China. He called the plan “a fundamental shift in NATO’s deterrence and defense,” embracing not only the war with Russia, but “the challenges that Beijing poses to our security, interests and values.

Så er der dette link: 

Rockefeller Foundation ‘Reset the Table’ Report Predicted COVID-Related Food Crisis — 2 Years Before It Happened   

Just a few months into the COVID-19 pandemic — and almost two years before global health officials warned of a food shortage crisis — the Rockefeller Foundation issued a report predicting the crisis and offering up solutions, including “shifts to online enrollment, online purchasing of food.” 

Er det ikke bare lidt tankevækkende, som den globalistiske ’elite’ evner at forudsige fremtiden? Gang på gang? 

Etiketter på anderledestænkende
Så til dem, der bruger tiden på at sætte etiketter på anderledestænkende (læs fx her):   Prøv at grave et spadestik dybere – med fx følgende artikel: 

The ‘Great Reset’ is about enacting a drastic reduction in living standards for the plebs which will force them to put bugs, weeds and sewage on the menu while the Davos elites continue to feast on the finest cuisine in their ivory towers. 

 

FoodPyramid

 

Eller lyt til disse interviews med henholdsvis  Lara Logan og Rima Laibow.  

En gentagelse fra forleden:
Den psykologiske mekanisme fungerer som følger: Hvis man har købt det officielle corona-narrativ og har taget de nødgodkendte, eksperimentelle injektioner plus måske første booster-stik, tja så er det praktisk taget umuligt at erkende, at ’vaccinationerne’ nok var en dårlig idé.

At skulle indse, at de såkaldte vaccinationer i bedste fald er uskadelige, fordi man har været heldig med sin batch, i værste fald er et angreb på og en svækkelse af det naturlige immunsystem og det, der er værre – den indsigt er så smertefuld, at de færreste vil kunne foretage den mentale øvelse.

Omvendt: Hvis man først erkender, at stikkene var en fejltagelse, som man er blevet manipuleret til at tage via daglige skrækkampagner og løftede pegefingre om solidaritet og samfundssind, så er jorden gødet for også at sætte spørgsmålstegn ved fx fremstillingen af krigen i Ukraine – et af de meste korrupte lande i verden.

Del artiklen her: