DEN AMERIKANSKE “BORGERKRIG”: FBI BETALTE FALSK RAPPORT DER NEDGJORDE TRUMP

(Foto: Hillary Clinton)
Del artiklen her:

(Foto: Hillary Clinton)

Bombe i undersøgelserne af Trump’s russiske forbindelse under den amerikanske valgkamp sidste år. Skal Hillary for retten for falsk rapport?

Kommentar af Ivan Dybdal

“Borgerkrigen” i USA fortsætter. Det er en krig, som føres på mange fronter, og som gentagne gange har taget overraskende drejninger.

Den såkaldte Deep State (den dybe stat), det vil sige de offentlige ansatte og især deres chefer i den amerikanske administration, kæmper i det skjulte for at få afsat den demokratisk valgte præsident, republikaneren Donald J. Trump.

Endnu en afsløring har vist, hvordan centralt placerede personer i sikkerhedstjenesterne undergraver deres øverste chef og demokratiet med det formål at få Demokraterne tilbage til magten.

Aktindsigter indhentet af organisationen Judicial Watch afslører, at FBI’s daværende chef, den nu af Trump fyrede James Comey, i juli sidste år hemmeligt bestilte og betalte for en falsk rapport, der blev brugt af Demokraterne til at tilsvine Donald Trump for at have hemmelige og konspiratoriske russiske kontakter.

Det skete ved, at FBI betalte en ekstern “ekspert”, til at udarbejde en falsk rapport, som efterfølgende blev lækket til hjemmesiden BuzzFeed. Statsstøttede Trump-kritiske medier verden over spredte ukritisk nyheden om rapporten, og den falske nyhed om Trumps samarbejde med Putins Rusland begyndte for alvor at rulle. Samarbejdet mellem Trump og Rusland har aldrig været dokumenteret.

Som konsekvens forventes både den tabende demokratiske præsidentkandidat, Hillary Clinton, og daværende FBI-direktør James Comey, at blive sigtet af den særligt udnævnte anklager, Robert Mueller, for valgsvindel og ulovlig og hemmelig brug af administrationen til at føre smudskampagne mod Donald Trump.

Robert Mueller er senatets særlige anklager (the Senate Judiciary’s Special counsel) med den opgave at udforske enhver koordinering mellem Donald Trumps 2016 præsidentkampagne og den russiske regering, som en del af den russiske indblanding i valget i 2016 i USA og relaterede forhold, der opstår i løbet af denne undersøgelse. Mueller har samlet et team af advokater for at gennemføre undersøgelsen.

Video: Fox News drøfter afsløringerne Hillarys og Comey’s chancer for at ende foran en dommer:

Del artiklen her: