SOCIALE MEDIEGIGANTER PRAKTISERER FAKENEWS SOM OFFICIEL POLITIK

Del artiklen her:

Undrer du dig over, at videoer af klodsede katte spreder sig som en steppebrand på Facebook, imens super gode artikler om alle tiders største menneskeskabte katastrofe, islam, kun får få likes og delinger?

Så er der en forklaring.

Sociale medier som Facebook og Twitter har algoritmer, som på baggrund af venners interesser styrer, hvad vi selv og vores kontakter ser af posteringer.

EU har sammen med de sociale mediegiganter udformet en aftale, som skal begrænse udbredelsen af, hvad EU vurderer som “hatespeech”.

Ved at sortere og undertrykke holdninger, som strider imod EUs politiske korrekthed, skaber sociale medier et skævt billede af debatten. Folk får derved indtryk af, at de står mere alene med deres bekymring om emner som islam, indvandring og EU, hvorved de føler sig mindre trykke ved at tale højt om dem.

Et skævvredet billede af debatten er en af de mange måder, medier producerer fakenews på. Her i form af et falsk billede af nyhedsstrømmen og folks holdninger.

Et konkret eksempel

Det er helt almindeligt at demokrati- og kvindesagsforkæmpere oplever, at Facebook automatisk sletter islamkritiske indlæg.

En anden måde at bremse demokratisk modstand imod den brutale og totalitære religion er ved at ændre i ovennævnte algoritmer. På den måde minimeres spredningen af islamkritik.

Det har det islamkritiske dokumentationsprojekt Jihad Watch fornyligt oplevet.

Fra at have ti-tyvetusinde daglige henvisninger fra Facebook til jihadwatch.org – helt stabilt – faldt antallet af daglige henvisninger pludseligt fra d. 10. februar til mellem et og tretusinde.

Dette på trods af, at stadigt flere læser jihadwatch.org.

Islamkritik er ikke hatespeech

Robert Spencer, forfatter og islamekspert, står bag hjemmesiden, reagerer med følgende udtalelse:

“Mistede tusindvis af mennesker, der normalt bruger Facebook og Twitter til at finde JihadWatchs artikler, pludselig den 10. februar interessen? Selvfølgelig ikke. Her er, hvad der skete: Facebook og Twitter er censurerer Jihad Watch nu som ‘hatespeech’. Jeg kan og vil aldrig acceptere, at kritik af jihad sharia udgør “hadefuld tale”, men det gør selvfølgelig Organisation of Islamic Conference (OIC) og muslimske grupper i Vesten, holdninger, som venstrefløjen ukritisk har taget til sig, og som Facebook og Twitter støtter.”

Relaterede artikler:

Facebook, Google, Twitter, Microsoft Agree To Report Hate Speech To The EU

Facebook May Allow Third-Party Groups To Censor Content In China

Google launches AI program to detect “hate speech”

Del artiklen her:

10 Comments

 1. Vi kan være helt sikre på, at det her er ikke det sidste, vi har set af anslag mod ytringsfriheden. De politisk korrekte tåler mindre og mindre at blive sagt imod, og værst af alt, de sidder med magtmidlerne, og får snart en hær til at gennemtrumfe deres magtliderlighed med. Der går ikke 5 år til, så har vi fuldstændig svenske tilstande mht politisk korrekthed.
  Det mærkes også i de kredse, som jeg normalt føler mig tryg ved. Her sniger denne hæslige slange sig også stille og roligt ind, idet alle efterhånden er bange for at blive udskammet.

 2. Amerikanske “alt-right” Facebook-sider bliver lukket for “hatespeech” hen af en kant og nogle gange uden nogen grund overhovedet. Censur og overvågning er virkeligheden på de sociale medier og vi har kun set begyndelsen.
  I kan prøve at undersøge sagen om Alex Jones/info wars og Google.

 3. Jeg er ikke tilsluttet, hverken Facebook eller Twitter, saa jeg bruger udelukkende net avisernes kommentarfelter, og jeg har , endnu aldrig oplevet censur.

  • Jeg er heller ikke tilsluttet, hverken Facebook eller Twitter. Jeg læste flere steder vistnok både på FPM, Gatestone og Jihad Wach om EU-censuren, der var indført i samarbejde med Facebook og Twitter (og Google?).
   Jeg er alligevel blevet mere bekymret for, hvor meget af den information, som jeg før kunne få online, der nu bliver stoppet af EU-censuren, før den når mig!
   Formålet med EU-censuren er jo at gøre mig mindre informeret og mindre kritisk overfor EU og dets indvandringspolitik.

   • Jeg er dog stadig så naiv, at jeg tror, at Fjæsbog, Twitter m.fl. vel ikke kan lukke for frie medier, i hvert tilfælde ikke de medier der ikke blander fjæsbogen ind i sagen. Vi ser jo netop i disse dage, hvorledes 180 grader er blevet totalt tandløst og lagt øde, siden de koblede fjæsbogen ind over. Uhyggeligt, hvis det er det, der er årsagen.

    • 180 grader er blevet totalt tandløst og lagt øde fordi ejerne ønskede det, de brød sig ikke om den side de sad med og foretog en likvidering af politiske grunde.

 4. Det er da klart, EU er til, for at vi ALLE skal lære at ELSKE det “kære” væsen, hvad ellers?!. Jo, jo, sådan ligger landet!.

 5. Ja når Merkel beder Mark Zuckerberg om cencur, så kan I være sikre på ytringsfriheden er solgt til idyliseringsløgnerne, og Islamapologerne- imens der tages hensyn til at Islams ofre ikke får et ord indført, og kritikerne af denne- usekulære diktatorreligion- og dens katastrofale følger ikke bliver nævnt.
  Men Ok. Facebook og Twitter er jo nogle private fortagner, så boykot dem, og brug andre medier, som Google og det almene net.

 6. Ny “twitter lignende” platform, fuldstændig ucencureret, og godt på vej..
  De fleste derinde læner kraftigt mod højre, som de fleste herinde 😉

  https://gab.ai

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.