SIKKERHEDSTJENESTE: HJEMVENDTE JIHADISTER UDVIKLER MILTBRAND TIL FORGIFTNING AF VORES VANDFORSYNING

(Foto: Laboranter fremstiller miltbrand)
Del artiklen her:

Er Danmark beredt på terror-angreb med biologiske våben? Det spørgsmål bør myndighederne stille sig selv.

Europæiske jihadister er blevet trænet i fremstilling af nogle af verdens farligste gifte under deres ophold i Syrien. Nu vender de hjem med deres dødelige viden og ifølge den britiske efterretningstjeneste MI5 er jihadisterne godt igang med at udvikle masseødelæggelsesvåben. Det sker ifølge efterretningstjenesten i hemmelige laboratorier i Europa.

Det drejer sig om de to ekstremt giftige biologiske våben miltbrand (Iogså kendt som anthrax) og ricin.

Ifølge en kilde fra MI5 kan de hjemvendte jihadister være i gang med at planlægge brug af de biologiske våben imod den europæiske civilbefolkning:

“Det frygtes, at terrorister vil bruge de biologiske våben til at forgifte mad i supermarkeder og vores vandforsyning,” fortæller en række britiske medier, herunder Daily Star.

Den danske regering planlægger fortsat at holde grænserne åbne for hjemvendte jihadister, trods den åbenlyse fare. Inger Støjberg har tidligere udtalt, at man vil forsøge at få dem dømt ved en dansk domstol. Men kritikere af regeringens politik på området understreger, at det kan være svært at få dem dømt, da ingen reelt kan vide, om og hvad de eventuelt har gjort under deres besøg i Syrien.

På Folketingets hjemmeside kan man finde et dokument fra Forsvarsudvalget, der advarer om risikoen for biologiske og kemiske angreb i bl.a. Danmark.

Video: Kort SkyNews-dokumentar fra Islamisk Stats bombelaboratorier:

Læs også:

KANNIBALISME, DØDSVOLDTÆGTER OG FOLKEMORD: HER ER TERRORISTERNE, SOM LARS LØKKE VIL HAVE TIL DANMARK

LARS LØKKE VIL LADE ISIS-KRIGERE KOMME TIL DANMARK

SUPERMARKED FOR JIHADISTER: 10.000 VÅBEN BESLAGLAGT I EUROPÆISK ANTI-TERRORAKTION

Del artiklen her: