SENSATIONELT FUND: GAMMELT TELEGRAM FRA HITLERS REGERING TIL ISLAMISK STORMUFTI

Del artiklen her:

(Foto: Himmler tv., Hitler th.)

Særdeles højstående nazistiske ministre kommunikerede og samarbejdede aktivt med jødehadende islamister under 2. verdenskrig.

Det er i sig selv ikke nogen nyhed. Men nu er der dukket flere detaljer om samarbejdet op i form af et sensationelt fund af et hidtil ukendt telegram.

SS-chefen Heinrich Himmler var blandt Hitlers mest betroede håndgangne mænd, og en af arkitekterne bag jødeudryddelserne.

Læs også: ERDOGAN OG HANS NAZI-VENNER

I et telegram fra Himmler til Mufti al-Husseini skriver nazisten:

“Den National-Socialistiske bevægelse fra det store Tyskland har haft bekæmpelse af verdens jøder til at være et ledende princip siden begyndelsen … derfor følger vores bevægelse frihedssøgende arabere – særligt i Palæstina – imod de jødiske invasorer.”

Læs også: IRANSK FLYGTNING ADVARER: “DET STARTER ALTID MED SAMARBEJDE MELLEM VENSTREFLØJEN OG ISLAMISTERNE”

Telegrammet:

Al-Husseini sluttede sig senere til en Nazi-sympatiserende arabisk gruppe i Irak, for senere at flygte til Nazi-Tyskland.

Samarbejdet mellem de socialistiske nationalister og muslimer er veldokumenteret. Også i dag er nazismen populær blandt mange muslimer. Hitlers Mein Kampf har således været bestseller i Tyrkiet, de palæstinensiske områder og Bangladesh, mens palæstinensiske jihadister flere gange er set heile – et faktum, som vestlige venstreorienterede ignorerer i deres ellers ivrige kritik af den “højreorienterede” socialistiske bevægelse og af islamkritikere.

Her en kort video af en islamisk brigade på Balkan, som tilsluttede sig Hitlers socialistiske styrker:

Del artiklen her: