ØSTEUROPÆISK PRÆSIDENT: EU MÅ STOPPE KRAV OM KVOTEFLYGTNINGE ELLER DØ

Del artiklen her:

(Foto: USAs præsident Donald Trump (tv.) og Polens prædident Andrzej Duda (th.) står sammen i kampen mod muslimsk indvandring og flygtninge)

Østeuropæiske EU-lande sætter hårdt mod hårdt i konflikten om kvoteflygtninge, en kamp som EU ser ud til at tabe. Og hvad skal der blive af et EU, når det viser sig, at det i virkeligheden er magtesløst?

En række østeuropæiske lande nægter at modtage flygtninge og migranter af muslimsk oprindelse. Det sker overvejende med henvisning til den sikkerhedsrisiko, som mennesker fra den islamiske verden udgør for deres omgivelser.

EU-samarbejdet risikerer dermed at bryde sammen, da det dermed ikke længere er en helhed, som arbejder sammen om at opfylde Kommissionens visioner for kontinentet. Og hvordan vil mere dydige lande som Danmark og andre lande reagere, når de opdager, at såfremt man blot er stædig nok, kan man få det, som man vil have det?

Læs også: PRÆSIDENT SAMMENLIGNER EU MED SOVJET OG MUSLIMSK MIGRATION MED TROJANSK HEST

Ungarn, Tjekkiet, Bulgarien og Slovakiet, den såkaldte Visegrad 4-gruppe, udgør en oprørsgruppe, som ikke vil finde sig i diktater fra Bruxelles, såfremt det ikke er til gavn for landenes egne befolkninger.

Polens præsident Andrzej Duda understregede ved et pressemøde vigtigheden af, at EU’s medlemslande har frie hænder til at gøre, hvad de mener er bedst for deres befolkninger.

Læs også: UNGARN TIL EU: JERES FLYGTNINGEPOLITIK ER “VOLDTÆGT”

Duda sendte ved pressemødet et kraftigt signal til EU om, at unionen “må acceptere, at vi arbejder sammen, men vi prøver ikke at tvinge hinanden til at handle imod vores egne og vores befolkningers interesser. Derfor vil vi ikke lade os diktere til at tage imod kvoteflygtninge imod vores folks vilje.” Det skriver det polske medie Polsat.

 

“Hvis disse principper brydes, så tror jeg det bliver enden for unionen, som vi kender den og i sidste ende en fuldstændig opløsning af EU,” siger den polske præsident.

Som NewSpeek tidligere har rapporteret står Visegrad 4-landene ekstra stærkt imod styret i Bruxelles, efter at både USA og Israel åbent har erklæret deres støtte.

Læs også: LEDER AF SIKKERHEDSTJENESTE: DER ER EN KLAR SAMMENHÆNG MELLEM MUSLIMSKE FLYGTNINGE OG TERROR

Del artiklen her: