EU VIL BLIVE TÆSKET I EN SUNDERE RETNING

(Foto: Formanden for EU-kommisionen Jean-Claude Juncker)
Del artiklen her:

2018 bliver året, hvor tyrannen EU vil få bank midt i skolegården af klassens utæmmelige drenge, forudser Nicolai Sennels.

Kommentar af Nicolai Sennels

I 2009 forudsagde Nicolai Sennels i et blogindlæg på Jyllands-Posten, at Europa ville komme til at se bl.a. borgerværn og selvmordsbomber. Dengang blev han betragtet som en dystopisk alarmist, Jyllands-Posten fyrede ham som blogger og gjorde hans indlæg utilgængelige for omverden. Hans indlæg 3. Verdenskrig: Sådan bliver den, kan dog læses her.

NewSpeek har bedt Nicolai Sennels komme med sit bud på den politiske udvikling i EU:

EU tæskes i en sundere retning

EU’s udlændingepolitik har skabt en dyb splittelse i unionen – meget dybere end mange forstår, tror jeg. Jeg tør godt vædde på, at EU taber armlægningen med den østeuropæiske koalition i spørgsmålet om muslimsk indvandring. Visegrad-landene (Polen, Tjekkiet, Slovakiet og Ungarn) plus Ungarn og i stigende grad også Østrig, udgør i dag en så slagkraftig blok, at den reelt kan udfordre styret i Bruxelles.

Og hvad sker der den dag, EU viser sig i virkeligheden at være magtesløs, og at medlemslandene kan få det som de vil, hvis blot de står sammen og er stædige nok? Jo, EU’s elite vil forstå, at hvis de vil blive ved roret, må Bruxelles være mere lydhør. Og der vil især være én ting, stadig flere europæiske lande vil være enige om: Hermetisk lukkede ydre grænser, også selvom det vil indebære brugen af fysisk magt.

2018 bliver med andre ord året, hvor tyrannen EU får læsterlige bank af klassens utæmmelige drenge og piger. Og det kommer til at ske i fuld offentlighed ude i skolegården, hvilket vil gøre ydmygelsen større. Det vil være sunde, pædagogiske tæsk, der vil banke noget lærdom om demokrati og national selvbestemmelse ind i magtelitens tykke hoveder.

Jeg talte med en polsk ven forleden. Han rystede grinende på hovedet og sagde, at “vi har oplevet at få vores selvbestemmelse taget fra os af først nazisterne og derefter Sovjet. Hvordan kan EU overhovedet tro, at vi vil findes os i at få dikteret vores indenrigspolitik fra Bruxelles?!”

De anti-totalitære østeuropæeres ydmygelse af EU vil få lidt samme virkning som i Kongens nye klæder, og jeg tror, at det vil få bl.a. Danmark til at søge partnerskab med Visegrad-gruppen om at ændre EU’s udlændingepolitik. Danmark er ikke heltmodig, når det gælder om at slå først, men vi vælger som regel rigtigt, når først andre har vist vejen.

På længere sigt tror jeg, at de tæsk, som EU får i år, vil være startskuddet til, at dele af unionens struktur transformeres til et reelt og meget effektivt samarbejde om netop at oprette et Fort Europa. Når først den velbegrundede frygt rigtig sætter ind og europæerne forstår, at de er nødt til at vælge mellem deres egen undergang og blodige grænser, vil de vælge det sidste. Det er ikke en rar tanke, men historisk set er det sådan set en helt naturligt og normal ting at forsvare sit området med de nødvendige midler. Det kan måske være svært at forestille sig i dag, fordi vi er “fredsskadede” af så mange år kun at have brugt vores soldater langt fra vælgernes dagligdag. Den tid slutter i disse år.

Kommer vi til at se østeuropæiske lande forlade EU? Ja, men ikke før Brexit i 2019.

Læs også:

ØSTEUROPÆISK PRÆSIDENT: EU MÅ STOPPE KRAV OM KVOTEFLYGTNINGE ELLER DØ

FATTIGT EU-LAND: HELLERE FORLADE EU END MODTAGE MUSLIMER

DÅRLIGT NYT FOR EU: ISRAEL OG USA STØTTER ØSTEUROPÆISKE UDBRYDERLANDE

Del artiklen her: