SÅ SPRANG BOMBEN: 94 PROCENT AF ”COVID-19 DØDSFALD” HAR ANDRE ÅRSAGER END COVID!

CDC
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard & Peter Jørgensen.

CDC er en forkortelse for Centers for Disease Control, altså Center for Sygdomskontrol, og overskriften til vores indlæg stammer fra denne artikel. Heri beder forfatteren læserne om at reflektere over følgende spørgsmål:

Er dødstallene blevet oppustet? Hvorfor er der så mange modstridende informationer derude om Covid-19? Skyldes det en manglende gennemsigtighed? Har politiseringen af videnskaben noget at gøre med det? Hvorfor er den eneste løsning en vaccine?

Især det sidste spørgsmål: HVORFOR ER DEN ENESTE LØSNING EN VACCINE? – ligger det bestyrerne af NewSpeek stærkt på sinde at få afklaret.

Det sker med afsæt i vores forsøg på at formidle bl.a. Bill Gates’ engagement i medicinalindustrien via en række artikler og links:

https://newspeek.info/bill-gates-helt-eller-skurk/

https://newspeek.info/bill-gatesfondens-fangarme-er-traengt-ind-i-hver-en-krog-af-det-offentlige-sundhedsvaesen/

https://newspeek.info/den-skjulte-dagsorden-bag-covid-19-hele-verden-skal-skraemmes-til-at-lade-sig-vaccinere-og-kontrollere/

I denne video (desværre på engelsk, men med autogenererede undertekster) tager Ron Paul også fat i CDC-rapporten med de chokerende tal, der knock-outer den officielle corona-fortælling.

På den baggrund spørger vi: Er den statsstyrede fortælling kolporteret under banneret Covid-19 ikke fejlbenævnt? Burde den ikke hedde Covid-1984?

Del artiklen her: