MODSTAND – KOSTE HVAD DET VIL!

MaxineWater
Del artiklen her:

Af Bent Jensen.

For USA´s og verdens skyld må man håbe, at Trump bliver genvalgt til november. Det demokratiske Parti har lige siden valget af Trump i 2016 afsløret sig som et dybt uansvarligt politisk parti. I fornærmelse og vrede over, at Hillary Clinton ikke blev præsident, har partiet nu i fire år brugt stort set alle midler for at få den valgte præsident ned med nakken.

Løgn og svindel har været taget i anvendelse i en målestok, som trodser enhver beskrivelse. Russisk desinformation er blevet brugt til at stemple præsidenten som landsforræder. Sladderhistorier af tarveligste art er blevet bragt til torvs af højt betalte journalister i medier, der forarget har svælget i sladderen. Og de gør det fortsat. På TV-stationen CNN dominerer det ene propagandaindslag efter det andet de såkaldte nyhedsudsendelser.

TV2’s falske varebetegnelse
Det er ikke meget anderledes i danske medier. Forleden fortalte en professor med USA som speciale i TV2’s evighedskarrusel med den falske varebetegnelse ”Verden ifølge Trump”, at det var en kendsgerning, at Trump var racist. Han begrundede ikke sin påstand med noget som helst konkret. De to andre medvirkende i udsendelsen og studieværtinden accepterede stiltiende løgnen.

Det er derimod ikke løgn, at politikere fra Hillary Clintons parti har udvist stor overbærenhed over for voldsanvendelse mod tilhængere af den valgte præsident – også over for dem, der direkte eller indirekte har opfordret til at dræbe Trump. Vi ved ligeledes, at den ledende demokratiske politiker, Nancy Pelosi, opfordrede til krig i gaderne efter valget af Trump, uden at det har fået medierne til at hæve et bryn.

Pelosi talte allerede i 2017 om at organisere en modstand i form af græsrodsaktivisme imod den ”trussel mod demokratiet og befolkningens økonomiske sikkerhed”, som Trump angiveligt udgjorde.

Det er også et faktum, at det demokratiske medlem af Kongressen, Maxine Waters, offentligt har opfordret sine tilhængere til at konfrontere politiske modstandere i gaderne, på tankstationer, i restauranter og ved deres private hjem.

Demokraternes uansvarlige leg med ilden
I de seneste tre måneder har amerikanerne oplevet resultaterne af demokraternes uansvarlige leg med ilden og opfordring til vold i gaderne. Forleden undgik den republikanske senator Rand Paul og hans kone med nød og næppe at blive fysisk angrebet af opgejlede voldsmænd i Washington. Ingen fra det demokratiske parti har kunnet få sig til at fordømme vold mod en folkevalgt lovgiver. Så vidt jeg kan se, har ingen danske medier omtalt overfaldet. Han repræsenterer jo det forkerte parti.

Det ser heldigvis ud til, at flertallet af vælgerbefolkningen i USA vil straffe de ansvarsløses præsidentkandidat, Joe Biden. På det sidste er deres medier forsigtigt begyndt at ytre betænkelighed ved volden og plyndringen – ikke fordi disse ting i sig selv er uacceptable, men fordi de er bange for, at det vil skade Bidens chancer.

”Trump ifølge klubben af Trump-hadende journalister”
Den danske befolkning skal jo ikke stemme ved det amerikanske præsidentvalg, selv om man godt kunne få det indtryk, når man har overværet danske mediers ihærdige anstrengelser for at bilde befolkningen ind, at Trump er både ond og farlig, Kremls villige redskab samt en trussel mod verdensfreden og de små børn. Danske mediers dækning af USA under præsident Trump har mildest talt ikke været kendetegnet ved oplysning af, hvad Trumps politik i USA og verden går ud på. Den har været i særklasse ringe og præget af et vrængbillede – ”Trump ifølge klubben af Trump-hadende journalister”.

Del artiklen her: