BILL GATESFONDENS FANGARME ER TRÆNGT IND I HVER EN KROG AF DET OFFENTLIGE SUNDHEDSVÆSEN

Bill Gates
Del artiklen her:
Af Peter Krabbe.
Bill Gates, verdens rigeste mand og største privatdonor i WHO, har i årenes løb doneret tocifrede milliardbeløb til udvikling af vacciner. For øjeblikket gælder det udvikling af en vaccine mod corona til hele verden. Denne video, “Bill Gates’ Plan om at Vaccinere hele Verden”, drager dog Gates’ motiver til velgørenhed i tvivl, sætter spørgsmålstegn ved, om hans vaccinationsprogrammer gør gavn og stiller sig kritisk overfor Gatesfondens stigende indflydelse på verdens sundhedsvæsen. I videoen hedder det bl.a.:
“Gatesfondens fangarme er trængt ind i hver en krog af det offentlige sundhedsvæsen. Milliarder af dollars i finansieringsmidler og hele politiske dagsordner er under hans herredømme – en mand, som aldrig er blevet valgt og som ikke står til regnskab for nogen, en softwareudvikler uden nogen erfaring eller uddannelse indenfor medicinsk forskning. Og ingen steder er Gates’ magt over sundhedsvæsnet så tydeligt som på området vacciner.”
Videoen er lavet af den canadisk/japanske journalist James Corbett (redaktør på det alternative nyhedsmedie The Corbett Report) og ligger på YouTube – nu med danske undertekster:

Del artiklen her: