RØDE LEJESVENDE: DR-VÆRT GLÆDER SIG TIL DE TILINTETGØR USA

(Collage: Mahmoud Loubani på scenen under Guldtuben 2018; Fotos: Youtube)
Del artiklen her:

Ungdomsvært på Danmarks Radio håber, at Allah vil se nåde i terroristen Omar Hussein.

DR-vært Mahmoud Loubani skriver på sociale medier, at “Glæder mig til de tilintetgør USA” og at “han håber, at Allah ser nåde i terroristen Omar el-Hussein”, der i februar 2015 dræbte to personer ved henholdvis en konference for ytringsfrihed ved Krudttønden og derefter en jødisk vagt ved en synagoge – begge steder i København.

Uriasposten.net skriver om sagen:

“Mahmoud Loubani vil være ukendt for de fleste, men han er vært på DR-serien ‘Pranksters Paradise’, og var sidste lørdag en del af værts-temaet under Guldtuben 2018. Et show, der hylder årets bedste ‘Youtubere’, og således er målrettet den danske ungdom. Et to timer langt underholdningsprogram sendt live på TV2 Zulu.

(Collage: Mahmoud Loubani på scenen under Guldtuben 2018; Fotos: Youtube)

I forbindelse med Free Speech blogs granskning af en DR-værts svigersøns hyldest til jødemorderen Omar El-Hussein, dukkede Mahmoud Loubanis navn op. ‘Allah yerhamu’ betyder noget i stil med: ‘Må Allah se i nåde til ham’, og der er mere af samme skuffe fra den herboende palæstinenser. For mere om Mahmoud Loubani, herunder fyldig dokumentation henvises til Free Speech Blog.”

(Screencap, 2018)
(Screencap, udateret)

Flere detaljer hos Uriasposten.

Læs også:

GRÅDIGHED: DANMARKS RADIO-VENINDER SVINDLEDE POLITIET FOR MILLIONER

DANMARKS RADIO ER EN SKÆNDSEL

FÅ DR LICENSKRONER RETUR!

LØGN OG ISLAMISME: MIT “DIALOG-MØDE” MED ÖZLEM CEKIC

Del artiklen her: