DANSK FOLKEPARTI ER FORARGEDE OVER AFLYSTE MINDEKONCERTER

(Foto: Marie Krarup (DF))
Del artiklen her:

Dansk Folkepartis integrationsordfører Marie Krarup er forarget over, at man ikke kan fejre Kim Larsen – men godt Muhammed – på Rådhuspladsen.

Tusinder har over Facebook tilmeldt sig et optog for at markere deres taknemmelighed og kærlighed til musikeren og poeten Kim Larsen. Den oprindelige plan var en mindekoncert på Rådhuspladsen, samme plads som også danske landshold fejres på – og muslimernes profet Muhammed. Men dén plan er blevet aflyst, efter at politiet har trukket deres tilladelse tilbage. Dette har skabt ramaskrig på sociale medier, hvor brugerne undrer sig over, at der godt kan blive afholdt islamisk fællesbøn på selvsamme plads.

Også Dansk Folkepartis integrationsordfører Marie Krarup finder det betænkeligt:

“Det virker absurd og uforståeligt. Det vil være godt at se en præcis forklaring på, hvorfor det er farligere at fejre Kim Larsen end at holde muslimsk fællesbøn. Det er under alle omstændigheder synd for dem, der gerne vil mindes Kim Larsen. Især fordi Kim Larsen er den, der forener os alle sammen. Han er jo en nationalskjald.”

Marie Krarup mener faktisk, at det burde være omvendt:

“Lige præcis en mindekoncert for Kim Larsen hører til på Rådhuspladsen. Og det synes jeg så, at netop en muslimsk bøn ikke gør,” fortæller hun til NewSpeek.

Udover den planlagte mindekoncert på Rådspladsen i København fredag aften, er en række andre mindekoncerter for Kim Larsen rundt om i landet også aflyst af politiet – af hensyn til sikkerheden.

Læs også:

FOR FARLIGT AT FEJRE KIM LARSEN PÅ RÅDHUSPLADSEN, MEN IKKE MUHAMMED

UNDERSØGELSE: SÅ MANGE DANSKERE TROR AT STORT TERROR-ANGREB VIL RAMME OS

MÅLING: 55 PROCENT AF EU’S BEFOLKNING ØNSKER “FULDT STOP” FOR MUSLIMSK INDVANDRING

EKSTREM MASSEINDVANDRING: ANTALLET AF IKKE-VESTLIGE INDVANDRERE 5-DOBLET SIDEN 1987

IRANSK STØTTEDE TERRORISTER SENDT IND I EUROPA FORKLÆDT SOM FLYGTNINGE

Del artiklen her: