RETSAFGØRELSE: OBAMA-REGERINGENS SKATTEMYNDIGHEDER GIK ULOVLIGT EFTER POLITISKE MODSTANDERE

(Foto: Barack Hussein Obama)
Del artiklen her:

Bliver Obama-regeringens eftermæle dårligere end Richard Nixons?

De statsstøttede mediers yndling, Barack Obama, står til at få historiens dårligste eftermæle som præsident. Tidligere på året viste en opgørelse, at Obama var den præsident, der havde været værst for USAs økonomi siden 2. Verdenskrig. Og et væld af skandaler om korruption, magtmisbrug og samarbejde med ærkefjenden Rusland vælter ud af skabet i disse måneder.

Danske statsstøttede medier er som sædvanlig tavse som graven, når der er dårlige nyheder om “deres egne”.

Læs også: PROFESSOR I HISTORIE: HILLARY CLINTON STÅR BAG “DEN STØRSTE KORRUPTIONSSKANDALE I USAS HISTORIE”

Der er nu faldet afgørelse i sagen om IRS (Internal Revenue Service), som er en regeringsstyret skattemyndighed i USA. IRS har nu en dommers ord for, at de under Obama-regeringen ulovligt gik efter Obamas politiske modstandere. Efter rettens afgørelse udsendte IRS “en dybfølt undskyldning”.
“IRS’s brug af disse kriterier [for særligt at udvælge borgerlige organisationer, red.] var forkert og skulle aldrig have foregået,” udtaler statsanklager Jeff Sessions ifølge CNN.

Det er næppe de sidste hak i tuden, som vil tilfalde Obamas eftermæle. Hans afgåede regering, herunder udenrigsminister Hillary Clinton, efterforskes i denne tid for ulovlig omgang med statshemmeligheder i den såkaldte email-sag. Obama-regeringens salg af 20 procent af USAs uran, et grundstof som bruges i atombomber, til Rusland undersøges også, herunder mistænkelige donationer på over 100 mio. dollars fra russiske regeringskontrollerede uranhandlere til Hillarys private fond, Clinton Foundation. Desuden efterforskes FBI for, hvorvidt den samarbejdede med Obama-regeringen om at aflytte Donald Trump både før og efter valget, FBIs frikendelse af Hillary Clinton og salg af uranet.

Læs også: OBAMA OG CLINTON EFTERFORSKES NU FOR ULOVLIGHEDER

Som det ser ud nu, blev ikke kun skattemyndighederne, men også efterretningstjenesterne og justitsministeriet brugt af Obama-regeringen til på ulovlig vis at hjælpe Demokraterne og skade deres politiske modstandere.

Mediernes yndling, Barack Obama, står til at få historiens værste eftermæle, langt værre end Richard Nixon. Flere kommentatorer, herunder også præsident Donald Trump, sammenligner ligefrem de stadig mere saftige afsløringer af Obama-regeringen som et moderne Watergate.

Læs også: NEWSPEEK TV: TUCKER CARLSON OM RUSLAND-LØGNEN OG HILLARYS URAN-SKANDALE

Del artiklen her: