OBAMA OG CLINTON EFTERFORSKES NU FOR ULOVLIGHEDER

(Foto: Tidligere præsident Barak Hussein Obama og Hillary Clinton ved et valgmøde i 2016)
Del artiklen her:

Blev Clinton bestukket til at sælge materiale til atomvåben til Putin med kriminelle mellemhandlere, og var Obama vidende om affæren?

Kommentar af Ivan Dybdal

I sidste uge iværksatte det republikanske flertal i Repræsentanternes Hus en undersøgelsen af afgåede præsident Barack Obama og udenrigsminister Hillary Clintons uranhandel i 2010. Sagen er senere blevet kendt som Uranium One og handler om, at Obama-regeringens solgte 20 procent af USAs uran til et firma kontrolleret af Putins regering.

Uran bruges til fremstilling af atomvåben, og salget af det sjældne grundstof til USAs mægtigste fjende betragtes af mange som en trussel mod landets sikkerhed. Desuden modtog Hillary Clinton, der i sin egenskab af udenrigsminister skulle godkende handlen, op mod 900 mio. kr. i donationer til hendes private fond, Clinton Foundation. Donationerne kom fra selskaber, der er knyttet til Putin-regeringen eller andre investorer, som havde en mere økonomisk interesse i, at Clinton godkendte salget.

Læs også: FBI: HILLARY CLINTON MODTOG BESTIKKELSE FRA RUSLAND FOR AT SÆLGE USAs URAN TIL PUTIN

Udover mistanken om samarbejde med Rusland og korruption, handler efterforskningen i Uranium One-sagen også om, hvorfor Obama og Clinton gik med til aftalen med russerne, på trods af at flere af de selskaber, som indgik i aftalen, var under efterforskning for kriminelle aktiviteter.

Efterforskningen starter samtidig med, at Rusland lancerer deres nye Satan 2-missil, et atomvåben så kraftigt, at et enkelt missil kan lægge hele England øde.

Video: Fox News’ Hannity Show om de seneste afsløringer i Hillary-skandalen:

Læs også: NEWSPEEK TV: INTERVIEW MED TRUMPS TIDLIGERE RÅDGIVER “SÅDAN UDRYDDER VI RADIKAL ISLAM FULDSTÆNDIGT”

Læs også:  NEWSPEEK TV: DOKUMENTAR CLINTON CASH” OM BILL OG HILLARY CLINTONS ENORME MISBRUG AF MAGT, SKATTEDOLLARS OG DONATIONER

Del artiklen her: