REGERINGENS BANDEPAKKE VIL TVANGSSPREDE BRUTALE KRIMINELLE OVER HELE LANDET

Del artiklen her:

Dømte bandemedlemmer skal forbydes at befinder sig i de kommuner, hvor de før har huseret. Dermed tvinges de til at bosætte sig steder i landet, hvor der typisk er mindre politi. Er det smart?

Når regeringens Bandepakke III træder i kraft, kan kommuner som førhen har været forskånet for indvandrerbander godt forberede sig på ubehagelige overraskelser. Bandepakken vil nemlig forbyde dømte bandemedlemmer at befinde sig i de kommuner, hvor de førhend har huseret.

Det betyder, at de nødt til at finde andre steder at være. Kommuner i omegnen af bandemedlemmernes tidligere hjemkommune, samt kommuner med billige boliger, vil formentligt være oplagte tilflugtssteder. Mindre omegnskommuner og udkantsdanmark kan altså se frem til at blive invaderet af skånselsløse organiserede kriminelle. Eftersom politiet har været nødt til at overføre betjente til storbyerne betyder det, at de områder, hvor de kriminelle vil søge hen, i mange tilfælde har ganske lidt politi.

Er det nu også smart?

En mere varig løsning vil være konsekvent udvisning af kriminelle med udenlandsk statsborgerskab. Har politikerne ikke modet til at gå imod diverse forældede konventioner og EU-regulativer, er der alternativer. De kan tilbyde dem penge for at opsige deres danske statsborgerskab og flytte ud af Danmark. De kan udstyre dømte bandemedlemmer med GPS i et par år efter fængselsafsoning. De kan indføre samme principper som i USA, hvor tre farlige forbrydelser udløser livstidsstraf, noget bandemedlemmerne ikke nødvendigvis behøver at afsone indenfor Danmarks grænser. Det er formentligt billigere at fængsle et farligt bandemedlem 25 år steder i Østeuropa eller den Tredje Verden – selvfølgelig jævnfør visse standarder – end 2 år i Danmark, hvor de både skal have julegaver, lommepenge, dyre træningsredskaber, ledsaget udgang osv. osv.

Læs også: INDVANDRERBANDER ER FORSTADIE TIL ISLAMISKE MILITSER

Såfremt politiet kan bevise (og det burde de kunne, efter som mange bandemedlemmer også er radikale islamister), at organiserede bander og bandemedlemmer kan kategoriseres som terrorister, kan man gøre som Dansk Folkeparti foreslår og gøre dem statsløse, kategorisere dem som uønskede i Danmark og frihedsberøve dem i udenlandske lejre, hvor de må blive indtil nogen gider have dem.

Den slags konsekvens er desværre ikke at øjne i den kommende bandepakker. Den afsætter derimod millioner af skattekroner til pædagoger og “dialog”. Den opskrift har ellers, vil mange nok mene, forlængst bevist sin mangel på værd op til flere gange.

Læs også: SÅ VOLDSOMT ER KRIMINALITETEN STEGET UNDER LARS LØKKE RASMUSSEN

Del artiklen her: