REGERINGEN VIL SPREDE ISLAMISTER OG BANDEMEDLEMMER OVER HELE LANDET

(Foto: Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) (YouTube))
Del artiklen her:

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) advarede i sin nytårstale danskerne om, at han vil tvangssprede ghettoernes lovløse indbyggere.

For Gud-ved-hvilken-gang skal danskerne betale milliarder for nedrivning af ghettoer og finde nye boliger til de islamiske parallelsamfunds lovløse indbyggere. Ombygning, forskønnelse og nedrivning af ghettoer er forsøgt utallige gange som løsning på integrationsproblemer over hele Vesteuropa. Intet sted har det hjulpet. Samtidigt lader man moskeerne prædike Koranens og Muhammeds voldelige og anti-demokratiske budskab fredag efter fredag og fører en udlændingepolitik der i praksis betyder endeløs islamisk indvandring.

Læs også: AFFØRING, KRIMINALITET OG UTRYGHED: REGERINGEN VIL TVANGSSPREDE “UTRYGHEDSSKABENDE LEJRE” TIL HELE LANDET

Men Lars Løkke Rasmussen tror altså, at problemet ligger i murstenene og i de samfundsskadelige borgeres postnummer. Ikke i religionen og fortsat muslimsk indvandring. Regeringen vil derfor nu tvangssprede radikale islamister og farlige kriminelle over hele landet. Problemerne vil åbenbart være mindre – tror regeringen – hvis muslimer ikke er klumpet så meget sammen.

“Vi skal sætte et nyt mål om at afvikle ghettoerne helt. Nogle steder ved at bryde betonen op og rive bygninger ned. Sprede indbyggerne og genhuse dem i forskellige områder,” advarer statsministeren i sin nytårstale.

Almindelige skatteydere og deres børn kan altså nu se frem til nye naboer og klassekammerater, der vil få boligværdien og skolekaraktererne til at falde og utrygheden, kriminaliteten og fremmedgørelsen til at stige.

Læs også: REGERINGENS BANDEPAKKE VIL TVANGSSPREDE BRUTALE KRIMINELLE OVER HELE LANDET

Læs også: KANNIBALISME, DØDSVOLDTÆGTER OG FOLKEMORD: HER ER TERRORISTERNE, SOM LARS LØKKE VIL HAVE TIL DANMARK

Del artiklen her: