PROTESTER MOD ’VACCINEN’ UNDERTRYKKES KONSEKVENT AF DE STATSBETALTE MEDIER

HillTV
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Det er til at få en grøn af. Og nej, det handler ikke om ’grøn omstilling’ eller om det såkaldte Green Passport, der er en EU(SSR)-eufemisme for det overvågningssystem, en lillebitte magtfuld elite er i gang med at rulle ud – med deres ’carbon taxation’ og datakontrol med hele verden. Som mange gange nævnt: Der skal en nål i hvert eneste arm på kloden. 

Det er derimod til at få en grøn af, at vi intet hører om de mange voldsomme protester og demonstrationer på verdensplan. Protester, der signalerer massiv modstand imod tvangs-’vaccinationer’, lockdowns, sygeliggørende mundbind, skrækpropaganda og medicinske eksperimenter med mennesker som forsøgsdyr. 

Voldsomme protester over hele verden
Uden de alternative medier ville vi være endnu mere ilde stedt, for ad den vej er det trods alt fortsat muligt at lade sig informere. Et eksempel er Kim Iversen: VIOLENT Protests Show The World Is OVER Covid Mandates. 

Herhjemme tror mange, at den hellige grav er velforvaret. Se bare, i lille Dannevang har vi slet ingen restriktioner. 

Lur mig, om det ikke er stilhed før stormen. Jeg ser to grunde til, at danskerne pt kan gå på restaurant og museum uden test eller ’vaccine’-pas: 

  1. Magthaverne frygter, at corona-menageriet skal fylde for meget som tema i valgkampen op til d. 16. november.
  2. 75.1 procent af danskerne er ’færdigvaccinerede’.  (Anførselstegn omkring, for selvfølgelig er de ikke færdig-vaccinerede. De skal lige om lidt have det tredje stik – og derefter booster-stik år efter år. I det omfang de ikke er døde inden).  

Altså lige godt 75 procent af danskerne har taget injektionerne, og dermed kan Danmark bruges som modeleksempel globalt: Se bare, hvordan alle restriktioner forsvinder, når befolkningen retter ind efter de statslige myndigheder, der KUN har folkesundheden for øje og vil det allerbedste for deres borgere.   

Det store spørgsmål er, om det lille mindretal, der har valgt ikke at tage stikkene, lige om lidt bliver jaget vildt – ligesom i Australien og Canada?                           

Del artiklen her: