DR PETER MCCULLOUGH: “ALLE VEJE FØRER TIL VACCINEN – DER SKAL EN NÅL I HVER ENESTE ARM. HVORFOR?”

McCullough
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

NewSpeeks følgere ved, at vi har været i gang næsten et år med at afdække, hvad der foregår i Covid-19-kulisserne. Ikke med graverjournalistik – det rækker vores ressourcer ikke til – men med hjælp fra en række mennesker, der følger med i de alternative medier og dels forsyner os med links til artikler og videoer, dels selv skriver tekster. 

Og en stor tak for det. 

En af dem, der ”fodrer” os, har sendt nedenstående link, hvori Dr. Peter McCullough analyserer, hvad der foregår – og argumenterer for, at det hele handler om at få stukket en nål i hver eneste arm på kloden. 

Det handler om en global database
Det handler ikke om sygdommen. Det handler ikke om folkesundhed. Det handler om kontrol via vaccine-stikkene – i form af de data, stikkene giver adgang til. Det handler om en global database. Gentagelse: Det her handler IKKE om Covid-19, det handler om VACCINEN. 

Og der bliver reelt tale om tvangs-vaccination. For hvis du ikke makker ret og tager skuddene, kan din søn ikke få en uddannelse, og hvis du ikke retter ind, mister du dit job. Og du kan ikke få lov til at handle ind i det lokale supermarked. 

Globalisterne har ventet på denne mulighed for at ’afmærke’ folk – og nu er den her. 

I øvrigt skal ingen tro, at det vil forblive ved de to stik. Nej, der kommer flere til. Altså, hvis man ikke er død inden. For et kæmpemæssigt, aldrig før set eksperiment er i fuld gang globalt. Hvor børn og gravide kvinder skal tvinges med på vognen.  

***

Her er linket til interviewet, som kort og kontant, uden uld i mund, får stillet alle de relevante spørgsmål. 

Del artiklen her: