DEN DÆMONISKE VEJ MOD FOLKEDRAB OG REDUKTION AF MENNESKEHEDEN

BookBurn
Del artiklen her:

Af Kelleigh Nelson. 

[En af NewSpeeks mange hjælpere har oversat denne artikel til dansk: 

https://newswithviews.com/the-demonic-road-to-genocide-and-depopulation/ ]

 Hvis du ikke interesserer dig for din regerings anliggender, er du dømt til at blive styret af fjolser. – Platon

Når en republik først er korrumperet, er der ingen mulighed for at afhjælpe den voksende ondskab, kun ved at fjerne råddenskaben og genoprette republikkens tabte principper; enhver anden korrektion er enten ubrugelig eller fører til ny ondskab. – Thomas Jefferson

Det kan ikke benægtes, at Hitler og Stalin lever i dag … de venter blot på, at vi skal glemme, for det er det, der muliggør genrejsningen af disse to monstre. – Simon Wiesenthal

Mennesket kan aldrig forbedre Guds skaberværk; alt mennesket kan gøre er at ødelægge det. Deres ønske er at erstatte Gud, men de er dømt til at mislykkes. Kommunismens og fascismens virkelighed er hadet til Skaberen og ønsket om kontrol over menneskehedens fald fra frihed til underkastelse og i sidste ende slaveri.

Historien gentager sig
Ødelæggelsen af fortiden, herunder historiske monumenter, og afbrænding af bøger er her igen. “Du kan ikke bo blandt os, medmindre du har taget imod stikket,” er det nye mantra … har du dit vaccine-pas eller vil du bære en stjerne på dit tøj? 

Først var det jødernes og Guds Torah, der blev brændt i 1934, nu er målet alt det fra vores forhistorie der opfattes som ulighed og uretfærdigt.

Bogafbrænding sker i vore dages Canada ,som rapporteret af WSJ den 7. oktober 2021. Mere end 4.700 børnebøger fra 30 fransktalende skoler i Ontario blev tilintetgjort. Listen omfattede gamle encyklopædier, biografier af franske opdagelsesrejsende som Jacques Cartier og Etienne Brule og endda franske og belgiske tegneserier, herunder Tintin, Asterix, Obelix og Lucky Luke. Alle blev ødelagt under en “flammerensning”-ceremoni.

Hvad er egentlig en “flammerensning”-ceremoni, når det er historiske dokumenter som bliver ødelagt?

Canada hævder, at de begraver racismes, diskriminationens og stereotypernes aske i et inklusivt land, hvor alle kan leve i velstand og sikkerhed. Dette er en løgn, en skandale og en ondskab i sig selv. Ødelæggelsen af historien er forsætlig ødelæggelse af den viden og de optegnelser, der kan hjælpe menneskeheden til bedre at forstå sig selv.

Dette er lige så ondt som fjernelsen af årtier gamle bøger, som børn har nydt læsningen af, og som aldrig har lært dem, eller fremmet, racistiske ideer; faktisk har gjort det modsatte. Det marxistiske politi har målrettet og ødelagt det bedste fra vores fortid, som vi var stolte af … den skønne indianske pige på Land of Lakes smør, Onkel Ben på hans ris, Tante Jemima på hendes ahornsirup, Onkel Remus historierne og mange, mange flere. De skønne varemærker, vi voksede op med, bliver ødelagt og glemt sammen med statuerne, bøgerne og den historiske sandhed. 

Det seneste offer for “cancel culture” er, Bright Sheng, en berømt komponist, der overlevede Kinas kulturrevolution kun for nu at blive beskyldt af universitetsstuderende for racisme fordi han har vist filmen “Othello” fra 1965 med Laurence Olivier. Othello er skrevet af Shakespeare, og “woke” studerende kræver tilintetgørelse af skrevne værker samt ødelæggelse af professoren, der trodsede dagsordenen og underviste i litterær sandhed.
Bright Sheng en velanskrevet universitetsprofessor ved University of Michigan School of Music, Theatre and Dance, og er efter alle beskrivelser en eminent komponist, dirigent og pianist, og nu kaldes han racist for at have vist den storslåede Olivier -film, Othello.

Ødelæggelsen af sand videnskab
“Woke” kulturen er en forandrings kraft, som er resultatet af årtiers kommunistisk træning i de amerikanske offentlige skoler. Det har hjernevasket ungdommen til at fremme ødelæggelse af frihed og individuel selvbestemmelse, tilskyndet af Pravda mainstreammedierne.

Covid-19 er det største bedrageri, der nogensinde er begået imod menneskeheden. Det handler ikke om en pandemi. Det er en virus, der aldrig er blevet isoleret. Det eneste, man ved biopsier har fundet i Covid-patienters lunger, er influenza type A og B.

Hospitalsprotokoller fra CDC, NIH, FDA, AMA [forskellige amerikanske sundhedsmyndigheder] og andre tillader, at denne virus dræber vores ældre ved at tilbageholde kombinationen af sikre, billige og effektive lægemidler. Flere læger og forskere oplyser, at disse lægemiddelkombinationer ville have reddet 86% af de ældre på plejehjem, som er blevet ramt af følgesygdomme. (Den aldersgruppe, som kaldes “ubrugelige spisere”,og som er dem, Dr. Ezekiel Emanuel siger, skal dø i en alder af 75.) Ezekiel arbejder som rådgiver for Joe Biden om Covid og var den øverste rådgiver for WHO’s præsident, Dr. Tedros. De billige og effektive lægemidler Hydroxychlorokin givet dagligt eller Ivermectin  givet ugentligt som forebyggende midler ville have reddet de ældre, som det har gjort i utallige andre lande.

Ivermectins historie
Denne 24-minutters video fortæller hele historien om Ivermectin (IVM) og om skurkene, der begrænsede brugen. [Her følger et sammendrag af videoens indhold]
En japansk biokemiker opdagede i 1970 at der var en bakterie, der havde en interessant virkning mod rundorm. Han slog sig sammen med Dr. William Campbell fra den globale lægemiddel- og kemivirksomhed, Merck, og Campbell brugte bakterien til at skabe en medicin kaldet Ivermectin. Merck lancerede Ivermectin 1980.
Flodblindhed (River Blindness), forårsaget af en parasitorm, blev næsten udslettet i Central- og Sydamerika og store dele af Afrika ved hjælp af IVM.
IVM er opført som en af Verdenssundhedsorganisationens essentielle lægemidler. Mercks patent udløb i 1996. Lægemidlet er billigt at producere, tilgængeligt over hele verden og ekstremt sikkert.

I 2015 fik den japanske grundlægger af IVM sammen med Dr. Campbell Nobelprisen. Australske forskere ved Monash University fandt senere ud af, at IVM var effektiv mod vira som Zika, Vestnilfeber og influenza. Deres eksperimenter afslørede også, at IVM viste bemærkelsesværdige resultater mod Sars-coV-2. En artikel med resultaterne blev offentliggjort i april 2020. Millioner af liv kunne have været reddet, havde det ikke havde været for kærlighed til penge.

De fandt ud af at Covid-19 var sjælden i de lande, der brugte IVM, når de blev sammenlignet med lande, som ikke anvendte det. Dr. Jean-Jacques Rajter fra Florida, pleje- og lungespecialist på intensiv, som jeg har nævnt i tidligere artikler, der arbejdede på det store Broward Health Medical Center, var i frontlinjen i kampen mod Covid-19. En dag talte han med sønnen til en ældre kvinde, der var meget syg med Sars-coV-2, og sønnen opfordrede ham til at prøve hvad som helst. Dr. Rajter havde set reagensglasresultater med IVM, og han gav det til patienten. Inden for blot 48 timer fik hun det bedre og blev udskrevet efter en uge.

I et af Canadas plejehjem brød der fnat ud på 4. sal. Alle patienter fik IVM, og på de andre etager mindre doser til forebyggelse af fnat. Ingen blandt personalet fik IVM, og mange af dem fik Sars-coV-2. Imidlertid har ikke én af patienterne på IVM nogensinde pådraget sig virussen.

  • Reagensglas eksperimenter viser at Ivermectin hæmmer den virus (Sars-coV-2) som fremkalder Covid-19.
  • En enkelt behandling er i stand til at bevirke en 5000-foldig reduktion i virus efter 48 timer i cellekultur.
  • Ivermectin er FDA-godkendt til parasitære infektioner og har derfor et potentiale for genanvendelse. [Genanvendelse af lægemidler er en proces til at identificere nye terapeutiske anvendelser for gamle/eksisterende/tilgængelige lægemidler].
  • Ivermectin er bredt tilgængeligt på grund af dets optagelse på WHO’s model katalog over essentielle lægemidler.

Skurkene
En koalition af magtfulde kræfter arbejdede sammen for fuldstændigt at undertrykke enhver information om IVM’s effektivitet i behandling og forebyggelse af Covid-19. Den første store spiller til at undertrykke IVM’s sandhed var vores Pravda mainstream-medier. Den anden spiller var Big Tech inklusive sociale medier og Youtube, der ejes af Google. Den næste store gruppe, der undertrykte sandheden om IVM, var Faucis outfit, The National Institutes of Health (NIH).

Deres panel kom med behandlingsprotokollen til læger i Amerika, en behandling, der er blevet kaldt terapeutisk nihilisme. NIH opfordrede også til brug af Faucis Remdesivir, et lægemiddel, der ikke har nogen væsentlig indvirkning på dødeligheden og faktisk har negative virkninger, især for nyrerne. NIH betalte faktisk for den undersøgelse, Fauci refererede til, da han første gang introducerede Remdesivir.

Kort fortalt afviste Verdenssundhedsorganisationen (WHO) med meget større undersøgelser Remdesivir, og sagde, at der ikke var tegn på, at stoffet forbedrede overlevelse eller noget anden kriterie vedrørende Covid-19.

På trods af WHO’s erklæringer fortsatte NIH med at anbefale Remdesivir, og det gør de stadig i dag. Prisen er over $3.100 pr. behandling, i modsætning til IVM som er næsten gratis.

Remdesivir er udviklet af Gilead Sciences. NIH-behandlingspanelet var stærkt pro-Remdesivir på grund af økonomiske bånd mellem Gilead og medlemmer af panelet. For syv medlemmer af panelet er der oplysninger om økonomisk støtte fra Gilead.

Fra 1997 til 2001, var medlem af det globalistiske Council on Foreign Relations (CFR), og en af arkitekterne for invasionen i Irak, Donald Rumsfeld, formand for Gilead. Et af bestyrelsesmedlemmerne var et andet CFR -medlem, George Schultz, en allieret til George W. Bush, som overbeviste Bush om at stille op som præsident.

To af de tre ledende medlemmer af Covid-19 behandlingspanelet, de som sammensatte panelet, modtog økonomisk støtte fra Gilead Sciences. Det tredje panelmedlem var tæt involveret i de forsøg, som ikke lykkedes med at  bevise, at Remdesivir var en effektiv behandling af Covid-19.

I betragtning af de faglige og økonomiske bånd, er der nogen måde, vi med rimelighed kan forvente, at de upartisk bedømmer den bedste behandling af virussen eller vælger paneldeltagere, der kan gå ind for at genbruge billige lægemidler uden patent, der helt ville undergrave markedet for et af de hovedprodukter fra en virksomhed, som de har tætte økonomiske og professionelle bånd til?

Professionel uagtsomhed var resultatet, sammen med hundredtusinder eller måske millioner af dødsfald rundt om i verden, efter som andre lande skelede til USAs lægefaglige ledere. Uanstændige overskud blev tjent på ryggen af de Covid-døde, ikke kun amerikanerne, men rundt om i verden.

Skurkene er Gilead, NYT, AP, YouTube, Twitter, FaceBook, Fauci, NIH og flere. Hvis du har mistet venner eller familie til Covid-19, er du også et offer. Hvis dine børn ikke kan gå i skole og blande sig med andre børn, er de ofre. Hvis du mistede dit job, eller din virksomhed lukkede på grund af Covid-19, er du et offer. Hvis du var ældre og afskåret fra din familie, er du et offer.

Big Tech, Mainstream Media og NIH arbejdede alle på at undertrykke viden om det stof (Ivermectin), der ville have reddet liv og afsluttet den såkaldte pandemi i sommeren 2020.

Vidnesbyrd i Kongressen
Dr. Pierre Kory
, en Frontline Critical Care Covid-19 læge, vidnede i kongressen i december 2020 vedrørende Ivermectin. Her fortæller han om Dr. Hector Carvallos undersøgelse i Argentina, hvor de ved, at IVM er et værdsat profylaktisk middel. I undersøgelsen blev 800 sundhedsfaglige medarbejdere profylakset [forebyggende] med IVM, og ikke én blev syg. Af yderligere 400, der ikke fik IVM, blev 237 eller 58 % syge.

Dr. Kory siger, at alle undersøgelser har vist, at IVM er et værdifuldt profylaktisk middel, og hvis du får virussen, vil det at tage IVM reducere dit behov for hospitalsindlæggelse massivt. Det viser sig at være et vidundermiddel. Anthony Faucis organisation, The National Institutes of Health (NIH), har ikke frigivet IVM til offentligheden. I over 30 undersøgelser af IVM viser hver enkelt af dem de dramatiske virkninger af medicinen.

IVM har vist sig at være overordentlig vigtig ved parasitbehandlinger, men det er også en kritisk medicin mod Sars-coV-2.

Det er afgørende nødvendigt, at du ser Dr. Kory’s 10 minutters of vidneforklaring.

Den 8. oktober 2021 tweetede Dr. Kory, at “Mellem 100-200 amerikanske kongresmedlemmer, plus mange af deres medarbejdere og familiemedlemmer som var syge med Covid, blev behandlet af en lægelig kollega i løbet af de sidst forløbne 15 måneder med  I-MASK+ protocolhttp://flccc.net. . Ingen er kommet på hospitalet. Så mens alle disse medlemmer af Kongressen kendte værdien af IVM og blev medicineret med stoffet for at helbrede dem for Covid, hjalp ikke en af dem deres amerikanske medborgere med at få dette sikre og billige lægemiddel så de også kunne beskytte deres familier. De fik sandsynligvis besked på at holde deres mund lukket og fortælle alle om at få Covid-stikket. Big Pharma har tjent flere milliarder på podningen, og de lobbyer politikere med store penge.

Naturlig immunitet
Fortalere for universel sundhedspleje retter stigende deres opmærksomhed mod de uvaccinerede efterhånden som flere virksomheder og sygeforsikringsudbydere nu foreslår forsikringstillæg og andre sundhedsomkostninger som et værktøj til at øge vaccinationsraterne, hvilket totalt benægter de antistoffer som amerikanere, der er kommet sig over virussen, bærer i sig livslangt.  Arbejdsnedlæggelser på grund af vaccinationskrav sker over hele USA, men især i New York City.

Johns Hopkins University School of Medicine professor Dr. Marty Makary optrådte som gæst i torsdagens udgave af “Morning Wire,”, en podcast afholdt af The Daily Wire.

“Dataene vedrørende naturlig immunitet er nu overvældende,” sagde Makary til Morning Wire. ”Det viser sig, at vores sundhedsmyndigheder kendte den hypotese, at det er forkert at vaccineret immunitet er bedre og stærkere end naturlig immunitet. De valgte den modsatte hypotese. Og nu har vi fået data fra Israel, der viser, at naturlig immunitet er 27 gange mere effektiv end vaccineret immunitet. Og det understøtter 15 andre undersøgelser.” Link

Dr. Makary mener det er bizart, at naturlig immunitet ikke anses som legitim i den amerikanske regerings øjne, eller for den sags skyld FDA, NIH, CDC og AMA. Han er vred over, at sygeplejersker bliver afskediget, soldater bliver afskediget på ikke ærefuld måde, og naturlig immunitet bliver ikke taget seriøst, når det faktisk førte os til “flokimmunitet.”

Dr. Richard Urso talte om naturlig immunitet ved America’s Frontline Doctors (AFLDS.org) White Coat Konference. Urso slog fast, at akilleshælen eller kryptoniten i vaccineprogrammet er naturlig immunitet. Videnskaben er blevet politisk, og den hippokratiske ed rent hykleri.

Hele vaccinationsprogrammet er bevidst vildledende.” Han forklarer, at selv en mutation i virussen genkendes af vores immunsystem, hvis vi er kommet os over Covid-19. Han udtalte, at han ville ønske, at masker virkede, men der er ingen randomiserede kontrolforsøg  [et forsøg som er kendetegnet ved, at patienter fordeles tilfældigt til enten at modtage en eksperimentel behandling eller en kontrolbehandling] i de sidste fire årtier, hvor masker stoppede spredningen af luftvejssygdomme.

Vaccinationsstatus bør ikke erstatte immunstatus. Dr. Urso giver det eksempel, at hvis han havde polio og blev rask, hvorfor skulle han så have brug for poliovaccinen? Det samme gælder skoldkopper, mæslinger, fåresyge, kighoste mv.

Dr. Urso fastslår, at immunstatus betyder mere end vaccinationsstatus. Hvis du er kommet dig fra Covid, har du de rigtige T-celler, som vil genkende enhver form for denne virus igen på grund af de antistoffer, der er lagret i dit system, et system, Skaberen gav os. Covid-inficerede og raske mennesker har nul chancer for nogensinde at få Covid igen.

Mutationerne kommer ikke fra de uvaccinerede; de kommer fra dem, der har modtaget stikket. Dette er kilden til Covid-mutanterne. Cleveland Clinic udkom med en undersøgelse, der viser, at der ikke er behov for, at de der er kommet sig fra Covid, skal have en “vaccination”. Alle patienter, der havde Sars-coV-1, er stadig immunkompetente mod Sars-coV-2. De har ikke kraftig antistof respons, men de har god T-celle respons. T-celler er en del af immunsystemet, der fokuserer på bestemte fremmede partikler. De cirkulerer i kroppen for at afværge angribere.

Og her er sagen, i Sverige viste en undersøgelse, at nogle af de asymptomatiske familiemedlemmer havde udviklet immunitet uden symptomer. Så kom der en undersøgelse ud, der fastslog, at der var en robust T-celle-immunitet hos asymptomatiske Covid-19-familiemedlemmer. Asymptomatiske mennesker spreder, ikke virus, de spreder immunitet.

Virkeligheden er, at det er farligt for “Covid-vaccinere” immunkompetente individer. Hvis en Covid-restitueret patient med antistoffer får stikket, er de i fare for, at der opstår en krig inde i kroppen, der aktiverer en hyperimmun reaktion, der fører til betydelig vævsskade og død.

Konklusion

Over 15.500 læger har tilsluttet sig en underskriftsindsamling for at advare borgerne om de dødelige konsekvenser af Covid-politikker. Farerne og dødsfaldene stiger. 

Over 15,500 physicians have signed a petition to alert citizens of the deadly consequences of Covid policies.  The dangers and deaths are mounting. Link

© 2021 Kelleigh Nelson – Alle rettigheder forbeholdes

E-Mail Kelleigh Nelson: proverbs133@bellsouth.net

Del artiklen her: