KØBENHAVN VIL STOPPE SKYDERIER VED AT FORÆRE FARLIGE KRIMINELLE MØDESTED OG GRATIS BOLIGRENOVERING

(Foto: Frank Jensen (S) har som Københavns overborgmester været med til at godkende en række islamistiske moskeer og friskoler)
Del artiklen her:

(Foto: Københavns overborgmester Frank Jensen (A))

Mjølnerparken i København er blandt de områder med flest skyderier. De lokale myndigheder har en “genial” plan, der skal komme problemerne til livs.

Københavns Kommune har i samarbejde med Lejerbo og den statsstøttede Landsbyggefonden offentliggjort deres planer for, hvordan de vil komme bandekriminaliteten i et af Danmarks mest belastede områder til livs. Mjølnerparken, der for alvor blev kendt, da terroristen Omar el-Hussein brugte området i forbindelse med sine angreb på Krudttønden og synagogen i København i februar 2015, er hjemsted for nogle af landets mest hårdkogte indvandrerbander.

Et tocifret millionbeløb, hvoraf en stor andel kommer fra skatteyderne, skal gå til et aktivitetshus og forskønnelse af de kriminelle familiers boliger.

Danske skatteydere har de sidste årtier betalt milliarder til aktivitetstilbud og renovering af ghettoer, fordi lokalpolitikere og de statsstøttede boligselskabernes integrationsafdelinger tror, det hjælper imod radikalisering og kriminalitet. I samme periode er terrortruslen vokset historisk og bander er skudt frem i en lind strøm i selvsamme områder.

Lige på den anden side af vejen over for Mjølnerparken på Rovsingsgade ligger Københavns Stormoské, sponsoreret af Qatars stærkt islamisitiske regime. Ingen har tilsyneladende overvejet, om der kunne være en sammenhæng imellem udbredelse af radikal islam på den ene side og aggression, vold og manglende respekt for demokratisk lov og sekulært politi på den anden.

Del artiklen her: