POLITIRAPPORT AFSLØRER EKSTREM MENTALITET I INDVANDRER-TÆT OMRÅDE

(Foto: Ørebro Polis (Facebook))
Del artiklen her:

En svensk politirapport afslører måske mere, end det var meningen.

Politiet i den svenske by Ørebro har deres egen Facebook-side. Her kan man læse om hastighedskontroller, åbningstider for paskontoret og andre uskyldigheder. Men fornylig blev det for meget for ordensmagten i byen, der er kendt for sin høje koncentration af ikke-vestlige indvandrere. En højest ikke-svensk adfærd havde rystet ordensmagten så voldsomt, at den ellers så stramme politiske korrekthed ikke var i stand til at holde en vred politimands fingre fra tasterne.

I forbindelse med en drukneulykke havde store flokke af voksne og børn spærret for redningspersonalet. Og ikke nok med det: I stedet for at hjælpe til eller i det mindste give plads, stod folk og filmede den druknede dreng. Andre løftede deres børn op på skuldrene, så de bedre kunne se. Politiet er chokeret over de lokale beboeres manglende respekt for ordensmagten og manglen på manerer:

“I eftermiddags opstod der en meget tragisk begivenhed ved et badested, hvor en ung dreng mistede sit liv. Jeg vil starte med at rose de personer, der ved hjælp af deres private både hjalp os med at finde den druknede dreng. Nogle hjalp også med at bære noget af det udstyr, vi havde brug for til redningsaktionen. Jeg ønsker dog også at stille spørgsmål ved nogle af de voksne folks adfærd på stedet. Det gælder dem,der stod på broen og derved forhindrede redningspersonalet i at arbejde frit. Politiet var nødt til at flytte folk fysisk for at gøre plads. Der var også voksne, som tog deres børn på skuldrene ‘for at de bedre kunne se’. Jeg vil også gerne sætte spørgsmålstegn ved de mennesker, der tog deres mobiltelefoner frem og begyndte en privat fotosession af den døde dreng, da han kom ud af vandet. At de havde den frækhed at stille spørgsmål til min ordre, da jeg bad dem lægge deres telefoner væk i respekt for drengen, er skandaløst og langt væk fra normale gode manerer. Takket være disse folks opførsel blev redningspersonalet forsinket i deres livreddende arbejde,” skriver Polisen i Örebro län på Facebook.

I skrivende stund har over 97.000 mennesker reageret på opslaget, og folk viser i kommentarerne stor forargelse og forskrækkelse over den mentalitet, de tilstedeværende udviste.

Det er ikke første gang, svenskerne er blevet forskrækkede over mentaliteten i indvandrertætte områder. Som NewSpeek beskrev tidligere på året, nægtede folk at hjælpe en forslået kvinde, der grædende bad om hjælp, efter at hun var blevet gruppevoldtaget af op mod 20 mænd i en ghetto. Kvinden, der var dækket af blod og sæd, blev afvist af de lokale beboere, og hun måtte tage et tog ind til det centrale Stockholm, før hun mødte mennesker så civiliserede, at de ville hjælpe. Også denne sag rystede forståeligt nok svenskerne.

Læs også:

EFTER GRUPPEVOLDTÆGT SATTE DE ILD TIL HENDES SKØD

SVERIGES REGERING: GRÆNSEKONTROL MELLEM DANMARK OG SVERIGE ER VIGTIG

CANADA OG STORBRITANIEN ADVARER MOD REJSER TIL SVERIGE: RISIKO FOR BILBOMBER OG GRANATER

GRÆNSEKONTROL: SVERIGE SENDER TUSINDVIS AF MIGRANTER OG KRIMINELLE TILBAGE TIL DANMARK

Del artiklen her: