POLITIKERNES KONVENTIONS-FANATISME DRÆBER

LarsLøkkeRasmussen
Del artiklen her:

Danskere dør på hospitalernes ventelister, mens politikerne giver milliarder til udlændinge fordi man ikke vil forlade forældede konventioner.

Kommentar af Nicolai Sennels

Ikke-vestlige indvandrere koster danske skatteydere 33 mia. kr. årligt. Til det astronomiske beløb skal lægges udgifter til asylansøgere, flygtninge og migranter sammen med alle de sekundære udgifter til tolke og specialundervisning, rets- og fængselssystem, sundhed og psykiatri, terrorsikring og mere politi, forhøjede forsikringspræmier og tabt boligværdi i områder, hvor indvandrerne flytter til o.s.v. Det er penge, som i stedet kunne have været i folks lommer og været brugt på velfærd.

Forleden blev det afsløret, at alene på Rigshospitalets venteliste for operation for kredsløbssygdomme er 17 mennesker døde de seneste 12 måneder, fordi der ikke er penge til behandling. Overlæge Liselotte Højgaard beskrev forleden udsultningen af sundhedssystemet: “Systemet er kronisk sygt og ligger i en seng på intensiv, fordi der er nogen, der står på iltslangen.”

Læs også: JURA-PROFESSOR: MENNESKERETTIGHEDSKONVENTION UNDER PRES

Mens sundhedsvæsenet står med det ene ben i graven, og danskere dør på ventelisterne, trives asyl- og integrationsindustrien, hvor en hær af projektmagere, imamer og meget kloge akademikere står klar med alle de rigtige løsninger, som politikerne gladeligt tømmer sparegrisen for, for at få sat i værk.

Politikernes nærmest kult-agtige forhold til dybt forældede konventioner fra det ligeså korrumperede FN betyder, at danskere må dø, så der kan blive råd til at give asyl og familiesammenføring til titusinder af uintegrerbare udlændinge.

Vi skulle jo nødigt træde en bortgift pakistansk fætters menneskerettigheder over tæerne ved at fortælle ham, at vil han giftes og bo med sin kone – ja, så bliver det i Pakistan. Vi skulle jo nødig heller ikke gøre det komplet logiske at sende asylansøgere og flygtninge til sikre steder i nærområdet, fordi vi på den måde vil kunne hjælpe mange flere og endda for færre penge. Nogen nede i FN eller EU kunne jo blive misundelig over, at vi for en gangs skyld gør noget fornuftigt og prioriterer vores egne borgere først.

Hjælp, vores politikere er ramt af konventions-fanatisme.

Læs også: FLYGTNINGE-DEBAT: “HVORNÅR ER DER EN KOMMUNE, DER SIGER FRA OVER FOR DETTE VANVID?!”

Del artiklen her: