PAUL JOSEPH WATSON: ‘AGENT-PROVOKATØRER FANGET PÅ KAMERA’

PJWatson
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Orienterer man sig alene i mainstreammedierne / corporate media*, ved man meget lidt eller intet om, hvad der foregår fx i Ukraine, Sri Lanka og Holland.  Og ikke et sekund skal vi glemme, at de ulykker, der pt hagler ned over verden (’pandemier’, klima-alarmisme, inflation, fødevaremangel, overvågning, ’vaccine’-skader, ’woke’-ideologien, krige mv.) er orkestreret og faciliteret af en global, psykopatisk ’elite’, for hvem ord som empati, medmenneskelighed og omsorg for andre er ikke-eksisterende. 

Solidt hjulpet af ikke mindst nyttige idioter og ’eksperter’ i Akademia og ’presstitutes’. 

Holland
Lad os tage Holland i dag. Her har NewSpeek foreløbigt lagt følgende to artikler på: 

HOLLAND: HVER TREDJE LANDBRUG SKAL EKSPROPRIERES. EU HAR BESLUTTET AT NEDLÆGGE STORE DELE AF EUROPÆISK LANDBRUG 

& 

HOLLANDSKE BØNDER PROTESTERER MOD THE GREAT RESET – CORPORATE MEDIA ER FORBLØFFENDE TAVSE OM OMFANGET 

Også Paul Joseph Watson har haft fokus på protesterne i Holland med denne video Agent Provocateurs Caught on Camera – agent-provokatører fanget på kamera.

En klassiker fra statsmagtens side
En klassiker fra statsmagtens side:  At indsætte plantede provokatører i ikke-voldelige demonstrationer for at hidse fredelige deltagere op til at bruge vold og dermed udstille dem som utilregnelige.
Eksemplerne er legio, fx i forbindelse med den iranske revolution, hvor præstestyret lynhurtigt fik sat de liberale og venstreradikale – i naiv alliance med religiøse grupperinger – ud af spillet. 

Her følger en række links, der yderligere kan kaste lys over situationen i Holland: 

 2022.07.05 The Netherlands Is On Fire

Dutch farmers block food warehouses over new environmental rules

Dutch farmers form tractor blockade in ‘massive’ protest over nitrogen policy  

Dutch Farmers Are CRUSHING The Great Reset… With A TANK  

Dutch Farmers: Netherlands a ‘Pilot Country’ for Great Reset Agenda, Eva Vlaardingerbroek Tells Breitbart

Bundlinjen er, at magthaverne i samtlige vestlige lande er i fuld gang med at rulle ’kultens’ totalitære tiltag ud.  

***

Precious

*** 

Den gode nyhed – set fra mit hjørne af haven – er, at jeg for første gang i en årrække bilder mig ind at kunne forstå, hvad der hidtil har været en kæmpe gåde for mig: Hvordan kan på papiret suveræne nationalstater blive ved med at tillade en indvandring fra islamiske lande, der spreder kaoskraft i (tidligere) rimeligt velfungerende demokratier? 

Elementært. 

Islamiseringen af Vesten er en del af den globalistiske kults dagsorden, hvor alt, som i ALT, skal nedbrydes, så borgerne med skrækscenarier bliver nemme at manipulere: Familien, de to biologiske køn, vores kroppe og sundhed med ’vacciner’ og tilsætningsstoffer i fødevarerne, de nationale grænser, embedsværket, politiet, militæret… fortsæt selv. 

Vi skal gøres modne til lige om lidt at acceptere, at vi ikke er andet end statens slaver på Basic Universal Income – i det omfang vi overhovedet får lov til at bevare vores menneskelighed. 

Med det sagt: Kæmp for alt, hvad du har kært, og dø om så det gælder ….  Mange gode kræfter kæmper ’derude’, og vi må selvfølgelig ikke give op. 
Jeg ved, det er en kliché, men den holder jeg mig nu til: Det er altid mørkest før daggry .

***

*  I Danmark: DR, TV2, TV2 News, Politiken, Jyllands-Posten, Berlingske, Kristeligt Dagblad, Information, Frederiksborg Amts Avis, Weekendavisen, Zetland, Kongressen.com samt (næsten) alle de andre medier, der får statsstøtte. 

Del artiklen her: