HOLLAND: HVER TREDJE LANDBRUG SKAL EKSPROPRIERES. EU HAR BESLUTTET AT NEDLÆGGE STORE DELE AF EUROPÆISK LANDBRUG

Holland
Del artiklen her:

Af Carl Friedrich. 

CO2-hysteriet var i går. I dag er der nitrogen-alarm. Sort ironi, må man sige, eftersom spøgelset af fødevaremangel og sult tårner sig op. Men det almægtige EU’s “Green Deal” har nu fået kommissær Frans Timmermans til at kræve, at 10% af landbrugsjorden i hele Europa skal nedlægges. 

[Er det mon en alarmklokke fra World Economic Forum i Davos, der ringer??]

For at få dette vanvid til at glide ned hos europæerne har man opfundet et “nitrogen-problem”, som er designet til at få landbrugene nedlagt. Den hollandske minister for miljø og nitrogen (officielt navn), Christianne van der Wal, har meddelt, at 30% af husdyrbrug skal nedlægges. De berørte landmænd har valget mellem frivilligt at forlade deres gårde og forpligte sig til aldrig at udøve deres erhverv igen eller miste retten til kompensation. Altså vil de, som ikke bøjer nakken for statens ekspropriering, miste alt. Målet siges at være en reduktion af kvælstofudledningen med op til 95% inden 2030.

Ifølge statistikkerne fra Verdensbanken er Holland den femtestørste eksportør af verdens fødevarer efter USA, Tyskland, UK og Kina.

For mindst en tredjedel af landmændene er det imidlertid et spørgsmål om at overleve. Det er derfor ikke mærkeligt, at protesterne er enorme. I flere uger har vrede landmænd blokeret vejene og defileret foran regeringsbygningerne for at vise deres utilfredshed. Blandt andet er vejen til visse supermarkeder blokeret, og der har også været meldt om afspærrede veje til den internationale lufthavn i Amsterdam.

Det er ufatteligt
For nogle dage siden brød landmændene igennem en politiafspærring med deres traktorer. De har også sprøjtet ministerens hus over med flydende gylle – symbolsk nok i øvrigt, for kvælstof er en bestanddel af biologisk liv på jorden og det mest udbredte element i atmosfæren, som har behov for kulstof, brint, ilt, lys og bakterier for at kunne levere “reaktivt” nitrit. Gødning er kun et alternativ. Det er ufatteligt, at regeringen Rutte angriber dem, som skaber gylle!

Disse idiotiske regler om kvælstof truer nu med at lægge hollandsk landbrug i ruiner.

De store mainstreammedier har fejet problemet ind under gulvtæppet, mens tusindvis af landmænd er gået på gaden i flere dage for at protestere mod EU reglerne og regeringens planer om at ruinere det hollandske landbrug. Politiet har meldt at ville skærpe deres indsats mod demonstranterne, hvilket selvfølgelig kun vil virke som nye provokationer.

Alene i Stroe var 30.000 landmænd kommet fra hele Holland for at samles i en demonstration mod regeringens planer. Helt konkret forventes det med disse planer, at udledningen af kvælstof bliver kraftigt reduceret med mellem 12 til 95% afhængig af området. Ifølge tal fra regeringen vil dette betyde en ende på ca. en tredjedel af de hollandske husdyrbrug, men tallene er meget højere ifølge landmændene selv. 

Hos politiet taler man om en “truende og uacceptabel situation”, men ifølge meningsmålingerne støtter ca. 45% af den hollandske befolkning protesterne. I oktober var denne procentsats endnu kun 38%.

Skød på demonstranterne
Tirsdag aften skød politiet mod en demonstration af landmænd i Heerenveen. Facebook gruppen Verzet Friesland rapporterer, at Jouke på 16 år blev angrebet af politiet, da han flygtede med sin traktor.

“Medierne råbte, at han kørte ind i dem, men kameraet viser klart, at det ikke var tilfældet. Han ville bare ad vejen og hjem”. Politiet skød på Jouke, men han blev heldigvis ikke såret. Men kuglerne strejfede ham med få centimeter. 

“Billeder, som cirkulerer, viser, at kuglerne ramte traktorens førerhus og strejfede Joukes hår. Der var intet advarselsskud mod dækkene eller i luften. Det var ved et rent held, at politiet og det ansvarlige ministerium ikke fik et menneskeliv på samvittigheden”, erklærede advokat Sietske Bergsma. Adskillige landmænd fortæller den samme historie om politiets brutalitet.

De hollandske antiglobalister beder nu til, at denne demonstration er dråben, der får bægeret til at flyde over og giver dødsstødet til regeringen Rutte (fjerde Rutte-regering, dannet den 10. januar 2022). 

—————-

https://reseauinternational.net/pays-bas-une-ferme-neerlandaise-sur-trois-doit-etre-fermee-ou-expropriee/

https://freewestmedia.com/2022/07/06/every-third-dutch-farm-to-be-closed-down-or-expropriated/

Del artiklen her: