PARTIET “ISLAM” STILLER OP I EU-LAND

Del artiklen her:

Det religiøse parti “Islam” kræver kønsadskillelse, men mener selv, at det er moderat.

NewSpeek har tidligere skrevet om den stille islamiske revolution i Belgien. Uden større mediebevågenhed er antallet af vælgere med muslimsk baggrund vokset med nærmest eksplosiv hastighed i landet, der også huser EUs “hovedstad”, Bruxelles.

Fra år 2000 til 2015 voksede Belgiens befolkning med 1 million mennesker. Og det er ikke fordi, belgierne får en masse børn, men på grund af indvandring fra især islamiske lande. Indvandring til Belgien er procentvis fire gange højere end til Tyskland og Frankrig.

Med så stor en muslimsk vælgergruppe har landets nyeste parti, “Islam”, gode chancer. Partiet har meddelt, at det stiller op i 28 ud af 589 valgkredse i landet. Partiet kræver kønsadskillelse i offentlige transportmidler, men mener selv, at det er moderat og at dets politik er forenelig med belgisk kultur. Det skriver tyske Welt. I Danmark arbejder det islamiske parti, Nationalpartiet, på at opnå ret til at opstille til Folketinget. Den demokratiske udvikling er en naturlig konsekvense af de store demografiske ændringer, Europa gennemgår i disse år. Ændringer, som europæerne selv er stærkt imod. En stor tværeuropæisk rundspørge viser således, at kun 20 procent af EUs borgere er imod et fuldt stop for muslimsk indvandring.

I løbet af den første halvdel af 2017 åbnede belgisk politi efterforskning af 189 terrorrelaterede sager – det svarer til næsten en ny terrorsag dagligt.

77 procent af belgierne svarede i en nylig rundspørge, at indvandring havde fået dem til ikke at føle sig hjemme i deres eget land. 74 procent af belgierne mener, at islam er en intolerant religion.

I Belgiens hovedstad – hvor også EU-parlamentet ligger – lider en tredjedel af kvinder under psykiske traumer som følge af seksuelle overgreb begået i det offentlige rum. Ni ud af 10 kvinder er blevet seksuelt krænket på gaden. 25 procent af Bruxelles’ befolkning har muslimsk baggrund.

Læs også:

MÅLING: 55 PROCENT AF EU’S BEFOLKNING ØNSKER “FULDT STOP” FOR MUSLIMSK INDVANDRING

EU-POLITIKER ADVARER: “EUROPAS FREMTID ER ISLAMISK”

SOCIALDEMOKRATIET ER DYBT AFHÆNGIG AF MUSLIMSKE VÆLGERE

CHOKERENDE VIDEO FRA AARHUS: INGEN DANSKERE TIL SOCIALDEMOKRATISK VÆLGERMØDE

Del artiklen her: