OVERDØDELIGHED

TyskkGraf
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz.

Endnu en grafik fra vores tyske nabo viser, at narrativerne omkring pandemien og de eksperimentelle indsprøjtninger var usande.

For det første viser den, at der ingen pandemi var. Overdødeligheden i 2020 er så lidt over det gennemsnitlige, at intet indikerer, at en dræbervirus er i omløb.

For det andet ses det tydeligt, at det først er, da man introducerer genterapi-indsprøjtningerne, at vi får en signifikant overdødelighed.

Link til artikel om overdødelighed i Tyskland.

Danmarks Statistik viser samme trend – at overdødeligheden først optræder efter indsprøjtningernes introduktion.

Deaths

Det ville have været logisk at se dødeligheden ligge under gennemsnittet i 2021 og 2022, fordi en pandemi året før havde taget alle de ældre og svagelige. Tilbage fra den naturlige selektion ville være de sunde og raske, som nu har naturlig immunitet. Det er imidlertid ikke det, vi ser.

Også introduktionen af verdens ottende vidunder – den sikreste og mest effektive medicinske behandling kendt af mennesker – den uforlignelige Gates-og-Fauci-mRNA-juice – ville have bragt dødeligheden ned i forhold til katastrofeåret 2020, hvor manden med leen havde frit spil. Det er imidlertid ikke det, vi ser.

Og så oplever vi ovenikøbet, at de mennesker, som prakkede os narrativerne på, nu er komplet tavse om disse ting – ikke en lyd fra de etablerede massemedier og politikerne!

Del artiklen her: