NY VIDENSKABELIG RAPPORT: SIKKERHEDEN AF COVID-19-VACCINER – VI BØR GENTÆNKE POLITIKKEN

MDPI
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz, musiker, forfatter og videnskabsjournalist. 

The Safety of COVID-19 Vaccinations – We Should Rethink the Policy. Sådan lyder overskriften på en helt ny videnskabelig afhandling, som med udgangspunkt i offentlige statistikker beregner forholdet mellem risiko og gavnlighed ved corona-vaccinerne. 

I artiklens abstract finder vi følgende udsagn: For hver tre dødsfald forhindret ved vaccination, må vi acceptere to på grund af vaccination – For three deaths prevented by vaccination we have to accept two inflicted by vaccination. 

På baggrund af offentligt tilgængelige data, kan det altså konkluderes, at vaccinerne slår 2 personer ihjel for hver 3 personer, de redder. Det vil her være relevant at kigge på, hvem man redder, og hvem man tager livet af. Mange af de potentielt dødelige bivirkninger, som fx blodpropper i hjernen, ser nemlig ud til at ramme især unge og yngre, og man kan derfor frygte, at regnestykket bliver: Red 3 gamle og dræb 2 unge.

Sucharit Bhakdi advarede meget tidligt

Mikrobiolog, professor emeritus Sucharit Bhakdi var en af de læger, der meget tidligt advarede om bl.a. muligheden for blodpropper fremkaldt af de eksperimentelle genterapi-baserede vacciner. Bhakdi udtalte også, inden de verdensomspændende massevaccinationer gik i gang, at infection fatality rate for den nye coronavirus, er så lav, at det ikke engang vil være muligt at måle en nedgang i dødelighed efter en omfattende vaccinationskampagne. 

Lyt til interview med professor Bhakdi her: https://www.bitchute.com/video/4hc48IDDCrbn/ 

Bhakdis forudsigelse bekræftes af de danske statistikker, der nu foreligger. Antallet af corona-døde danskere under 70 år, som ikke havde komorbiditeter er 82 – ja, du læste rigtigt, toogfirs. Hvis vi antager, at der er omkring 5 millioner danskere under 70 år, vil stor statistisk usikkerhed gøre det komplet umuligt at fastslå, om massevaccinationerne nedbringer dødeligheden. 

Mistanken om andre dagsordner end sundhed 

Med denne nye afhandling kan vi imidlertid se, at skaderne på den del af befolkningen, som ikke er i en risikogruppe, vil blive af en dimension, der burde få magthaverne til alvorligt at overveje deres fremgangsmåde. Forskerne bag den nævnte artikel foreslår i deres konklusion, at: Denne mangel på klare fordele burde få regeringer til at gentænke deres vaccinationspolitik – This lack of clear benefit should cause governments to rethink their vaccination policy.

At magthaverne efter at være præsenteret for disse klare videnskabelige data skulle komme på andre tanker, kommer naturligvis ikke til at ske. Empirisk evidens har i forbindelse med denne virus fra start været aldeles negligeret, så der er ingen grund til at tro, at mere evidens ændrer politikernes adfærd. 

Fra myndigheder verden over udøves der for øjeblikket et urimeligt stort pres for at få en nål i hver en arm, og mistanken om, at andre dagsordner end den sundhedsmæssige er på spil, breder sig derfor nu med god grund i kredse af videnskabsfolk, som normalt ikke kategoriseres som konspirationsteoretikere og sølvpapirshatte.

***

Link til den videnskabelige artikel: https://www.mdpi.com/2076-393X/9/7/693

Del artiklen her: