COVID-19 – BIVIRKNINGER OG DØDSFALD

Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior.

For landene USA, EU samt Storbritannien har Dr. Joseph Mercola oplistet antallet af bivirkninger – herunder dødsfald og alvorlige bivirkninger – se skemaet nedenfor. Det er en foreløbige opgørelse over den stadigt igangværende Covid-injektions-kampagne. 

I USA skal idiotien nu også udvides til børn ned til 1 år, altså endnu en injektion bliver tilføjet de i forvejen mere end 70, som amerikanske børn begaves med fra den ”filantropiske” medicinalindustri, der siges kun at ville os det godt.

Listen er en skamstøtte
Nedenstående liste er en skamstøtte, ikke alene over politikere og medicinalindustrien, men også over alverdens godtroende befolkninger. Hvem skulle have troet at mennesker er så bange, at de kan skræmmes til at få en døds-sprøjte og endog modtage den med smil på læben og stor taknemmelighed til deres bødler. Der må være noget grueligt galt med vores selvforståelse, vores selvagtelse og vores evne til at gennemskue løgnhalse og psykopater.

Aldrig i verdenshistorien er så mange bivirkninger og dødsfald som følge af en ”vaccine” blevet konstateret. Derimod er adskillige vacciner, som har fulgt den almindelige meget strenge praksis for test, blevet trukket tilbage som følge af uforudsete alvorlige bivirkninger. 

Hvorfor dette, til trods for opråb og åbne breve fra læger i tusindtal, ikke er sket med disse eksperimentelle Covid-injektioner, kan kun medicinalindustrien, politikere og journalister give os forklaringen på. 

Men den ligger nok ikke så langt fra banken og løfterne om et godt liv i den af Klaus Schwab annoncerede fjerde industrielle revolution, hvor de som bare æder uden at yde er bortelimineret, hvor eliten boltrer sig, og de ’robotterede’ slaver opvarter dem.

Bivirkninger

Del artiklen her: