5 TEGN SOM VISER AT AMERIKAS FORDÆRV HAR NÅET HELT NYE HØJDER

Bugnolo
Del artiklen her:

Erik Refner, senior.

”Uanset hvor forfærdelige tingene bliver i dette land, kan du være sikker på én ting: Vi finder altid en måde til at synke endnu dybere. Fra samfundets allerlaveste og hele vejen til de højeste kredse bevidner vi et uhyrligt fordærv. De fleste amerikanere har på nuværende tidspunkt ikke fligen af et solidt moralsk fundament. Det er helt åbenlyst. Dybest set gør alle kun, hvad de synes er rigtigt for dem selv. Dette har resulteret i et komplet og fuldstændigt kaos. Vi er en meget, meget syg nation, og den bliver endnu mere syg, for hver eneste dag der går.”

Således indleder Michael Snyder sin artikel 5 tegn som viser at Amerikas fordærv har nået helt nye højder’.

Og det er ikke kun Michael Snyder, der råber vagt i gevær. Mange gør det: Paul Craig Roberts har de sidste par år igen og igen advaret om Amerikas forestående sammenbrud, og senest har endog Fox News ved Tucker Carlson sat fokus på samfundsopløsningen. 

Desuagtet synes vi i den vestlige verden stadig at følge asylets syge ”leder” i tykt og tyndt. Selv om storebror gang på gang tager røven på sine ”allierede”, er den offentlige mening uændret naiv: Han kommer os til undsætning, når fremmede magter forsøger at tilrane sig vores land, ja måske hele Europa. 

Websiden www.deagel.com
Økonomer og analytikere af alle slags ved, at sammenbruddet kommer – blot ved ingen hvornår. Et fingerpeg er måske at finde på den meget professionelt drevne webside www.deagel.com, der i mange år har lavet forudsigelser om, hvordan verden vil se ud om føje år. Ingen ved med sikkerhed, hvem der driver denne webside, men efter sigende er det højtstående amerikanske militærfolk.

For nogle måneder siden havde deagel.com en lang liste over 189 af verdens lande. Listen viste den nuværende status for hvert enkelt af disse lande, deres befolkningstal, bruttonationalprodukt, forsvarsbudget og købekraftparitet. 

Ikke nok med det, de havde også en fremskrivning til 2025 – altså hvordan verden ser ud om blot fire år. Af ukendte årsager blev denne liste for nylig fjernet fra deagel.com. Jeg downloadede listen, som du kan få, hvis du henvender dig til NewSpeek.

Tallene i den nu fjernede liste er mildest talt forbløffende – for ikke at sige skræmmende. Bl.a. regner deagel.com med at USA’s befolkningstal i 2025 er reduceret til ca. 100 millioner – altså en reduktion på ca. 230 millioner mennesker. Hvad der sker med disse 230 millioner, som forsvinder, fortælles der meget lidt om, men sygdom, indre oprør/borgerkrig, emigration, statsbankerot/ økonomisk ruin, angreb fra Kina og/eller Rusland, er blevet nævnt. 

Som en generel tendens viser listen, at alle befolkningstal i den vestlige verden bliver drastisk reduceret. Med tanke på de dødbringende corona-injektioner som i disse måneder stadig bliver pumpet ind i troskyldige børn og voksne, er der måske ikke meget at sige til dette. 

Vesten kan falde ved det mindste pust
Når hertil kommer, at den europæiske økonomi anført af Deutsche Bank (verdens mest kriminelle foretagende ifølge advokaten Reiner Fuellmich) ligger i ruiner, er der meget der tyder på, at Vesten, som vi kender den, allerede er gået planken ud og nu kan falde ved det mindst pust. 

Der er næppe nogle, som er i stand til at forestille sig vores livssituation, når værdien af dollars og euro når lokum-papir-status. 

Forbered dig derfor på det værste. 

Forestil dig at ingen chauffører længere kører madvarer til butikkerne, at offentlig trafik ligger stille, at brændstof, vandforsyning og kraftværker, sygehuse og offentlige myndigheder og service, udbetaling af pensioner og lønninger stopper eller kører på laveste blus.

Forestil dig, hvad du vil gøre, når du ikke længere kan købe mad, ikke kan få vand, køre i bil, tog eller bus, når elektriciteten forsvinder, og du ikke kan genoplade din smartphone, se TV eller høre radio, når dine naboer og venner kun tænker på, hvorfra de skal skaffe sig det næste måltid eller et enkelt glas vand. 

Byerne er ikke stedet, hvor mennesker vil overleve længe. Uden vand klarer meget få mere end 10-12 dage. Hvis du på nogen mulig måde kan, så se at komme ud af byerne, find måden hvorpå du kan overleve. 

***

Lyt til denne video fra Broder Bugnolo:

Selv om ikke alt, hvad han siger falder i din smag, kan jeg kun anbefale dig at bruge 15 minutter på at høre den gode franciskaner-munk. Han har mængder af nyttige råd til dig, som tænker at gennemleve disse tider.

En side af samme sag tager Paul Craig Robert op i artiklen: ”Demokraterne har dødsdømt det Hvide Amerika”

***

OBS: Der findes gode og ofte bedre og helt gratis alternativer til Google, YouTube, Twitter, Facebook, Amazon, Apple, Microsoft m.fl. – så hvorfor fylde lommerne på dem, som ikke vil dig vel? 

Del artiklen her: