FBI-SIGTELSE TYDER PÅ FORBINDELSE MELLEM HILLARY OG RUSLANDS ANNEKTERING AF KRIM I UKRAINE

(Foto: Paul Manafort t.v., Hillary Clinton m.f., John Podesta t.h.)
Del artiklen her:

De seneste sigtelser i Demokraternes Rusland-skandale viser forbindelse mellem Hillary Clinton og Ruslands annektering af Krim i Ukraine.

Der tegner sig et stadigt tydeligere billede af Hillary Clinton som siddende i midten af et spindelvæv af forbindelser mellem Obama-regeringen og den russiske regering.

Den falske rapport om Donald Trumps påståede urinsex i Moskva og samarbejde med russerne blev som bekendt købt og betalt af Hillary Clinton og co. Rapporten var, via firmaet Fusion GPS, udviklet med hjælp fra russerne. Som udenrigsminister skrev Hillary Clinton under på salg af kontrollen med 20 procent af USAs uran til Rusland, efter at have modtaget over 100 millioner dollars fra russiske regeringskontrollerede uranhandlere.

Og nu viser det sig, at FBIs seneste sigtelse i Rusland-skandalen trækker tråde fra Hillary Clinton til Ruslands annektering af Krim-halvøen. De to sigtede i sagen, Rick Gates og Paul Manafort, arbejdede nemlig for pro-russiske kræfter i Ukraine, herunder den korrupte afgåede ukrainske præsident Viktor Yanukovych. Yanukovych flygtede i 2014 til Rusland, samme år som Rusland annekterede Krim.

Rick Gates og Paul Manaforts arbejde for Yanukovych indebar oprettelsen af European Centre for a Modern Ukraine, en pro-russisk organisation der udførte lobby-arbejde i EU. Men Manafort lobbyede ikke kun EU, han havde også fundet en måde at yde indflydelse på USAs regering. Det skete gennem et andet lobby-firma ledet af brødrene John og Tony Podesta, der arbejdede personligt sammen med USAs daværende udenrigsminister Hillary Clinton.

Hillary Clintons nære medarbejdere John og Tony Podesta har indgivet dokumenter til USAs kongres på vegne af European Centre for a Modern Ukraine, i følge Fox News. Der går således en linje fra pro-russiske kræfter og den korrupte pro-russiske præsident Viktor Yanukovych i Ukraine til nogle af daværende udenrigsminister Clintons nærmeste medarbejdere.

Kan udenrigsminister Hillary Clintons nære medarbejderes samarbejde med pro-russiske kræfter have gjort det lettere for Rusland at annektere Krim-halvøen? Kan det have hjulpet til at facilitere salget af USAs uran til landets mægtigste fjende, Rusland? De spørgsmål – og mange flere – får vi forhåbentligt svar på den kommende tid, hvor verdens største supermagt og en af Danmarks vigtigste allierede rydder op i deres politiske system.

Trumps navn er ikke nævnt noget sted i sigtelsen mod Rick Gates og Paul Manafort. Det er derimod Podesta Group, altså Hillary Clintons nære medarbejdere John og Tony Podesta.

(Foto: Daværende udenrigsminister Hillary Clinton krammer John Podesta, der samarbejdede med pro-russiske lobbyister Paul Manafort og indgav pro-russiske dokumenter til USAs kongres)

Del artiklen her: