NEWSPEEK TV: DONALD TRUMPS HISTORISKE TALE VED DAVOS

newspeek
(Foto: USAs præsident Donald Trump taler ved World Economic Forum i Davos i Schweiz, 2018)
Del artiklen her:

Donald Trump langede ud efter de lande, herunder Danmark, der ikke opfylder deres løfte til NATO. Og så er USA tilbage som økonomisk supermagt.

“Over det seneste år har USA gjort usædvanlige fremskridt. Vi løfter glemte dele af samfundet og hjælper alle amerikanere til bedre at kunne opnå den amerikanske drøm: Drømmen om et godt job, et sikkert hjem og et bedre liv for deres børn.” Sådan startede USAs præsident Donald Trump sin tale ved verdens største netværksmøde i Davos i Schweiz, hvor politiske ledere, ledere fra forretningsverdenen og kendte kunstnere mødes.

Trump’s genforhandling af handelsaftaler, oprettelsen af toldmure, to skridt, der i særdeles høj grad beskytter landets produktion og arbejdspladser, har sikret mange arbejdspladser blandt landets minoriteter. Arbejdsløsheden blandt sorte amerikanere og latinoer er således den laveste nogensinde – omkring 7 gange lavere end i Danmark. Etniske minoriteter har således bedre muligheder og en bedre økonomi under Donald Trump, end de har haft under venstrefløjspræsidenter som Barack Obama og Bill Clinton.

“Efter mange års stagnation oplever USA igen stærk økonomisk fremgang. Aktiemarkedet smadrer den ene historiske rekord efter den anden og har bidraget med mere end 7 billiarder dollars i værdi det seneste år,” fortalte Trump med henvisning til, at ledende aktieindeks som Dow Jones og Nasdaq gang på gang slår nye rekorder. “Forbrugertillid, virksomhedstillid og produktionstillid er den højeste i mange årtier. Siden jeg blev valgt, har USA skabt 2,4 millioner nye jobs, og tallet stiger fortsat kraftigt. Optimismen hos mindre virksomheder er rekordhøj, og antallet af nye arbejdsløse er den laveste i næsten et halvt århundrede” fortalte Trump med henvisning til nogle af de enorme økonomiske fremspring, som også NewSpeek har rapporteret om – men som de statsstøttede medier fortsat fortier og fordrejer.

Trump fortalte også om den nye skattereform – en politisk sejr, som den “liberale” Løkke-regering herhjemme i Danmark fortsat ikke er lykkedes med.

“Vi har fjernet 22 bureaukratiske regler for hver ny regel, vi har indført,” fortalte Trump med henvisning til hans løfte om at gøre offentligt bureaukrati for især virksomheder langt mindre.

“Som amerikansk præsident vil jeg altid sætte USA først, ligesom enhver anden statsleder burde sætte deres land først,” sagde Trump – i en tid, hvor især europæiske ledere sætter forældede internationale konventioner og EU-regulativer over deres egne vælgeres sikkerhed, frihed og velfærd.

“Vi gør historisk store investeringer i USAs militær. Man kan ikke have rigdom uden sikkerhed,” fortsatte Trump i sin tale til verdens ledere. “For at sikre verden mod forbryderiske regimer og terrorisme beder vi vores allierede om at investere i deres forsvar og opfylde deres økonomiske forpligtigelser. Vores fælles sikkerhed forudsætter, at alle bidrager med en fair andel.” Han fortsatte med at understrege, at et stærkt forsvar ikke kun er en sikkerhed for ens egen befolkning, men at det også gør det muligt at redde liv og give håb til mange millioner mennesker andre steder.

Video: Se Donald Trumps opløftende tale her:

Læs også:

TRUMPS POPULARITET BLANDT SORTE FORDOBLET

TRUMP TRÆKKER USA UD AF FN-AFTALE OM FLYGTNINGEAFTALE

AMERIKANSK AKTIEINDEKS HAR SLÅET SIN EGEN REKORD 60 GANGE SIDEN TRUMP VANDT VALGET

Del artiklen her: