TRUMPS POPULARITET BLANDT SORTE FORDOBLET

(Foto: Sorte vælgere i USA demonstrerer for genvalg af Donald Trump som præsident i 2020)
Del artiklen her:

Faldende arbejdsløshed kan være årsagen til Trumps stigende popularitet blandt minoriteter.

To nye rundspørger viser, at USAs præsident Donald Trumps popularitet blandt landets sorte minoritet er steget voldsomt, siden han blev valgt til præsident i 2016. Faktisk er Trump i dag, trods voldsom mediehetz og det faktum, at han tilhører det republikanske parti, der i forhold til Demokraterne fører en politik, der giver folk mere ansvar for deres egen økonomiske situation, dobbelt så populær blandt USAs sorte, end da han blev valgt i 2016.

I 2016 var Trump populær blandt 8 procent af USAs sorte vælgere. En meningsmåling viser, at dette tal i 2018 er steget til 14 procent, den anden til hele 17 procent.

USAs økonomi, herunder arbejdsløsheden, er historisk god under Trumps lederskab. Lavere skatter, mindre bureaukrati og en handelspolitik, der vægter hjemlige arbejdere højere end udenlandsk arbejdskraft – men også mindre velfærd – har fået flere minoriteter ud på arbejdsmarkedet.

“Arbejdsløsheden i december 2017 var helt nede på 4,1 procent, og arbejdsgiverne kæmper for at tiltrække og fastholde gode medarbejdere. Det øger udsigten til højere lønninger i en tid, hvor USA nærmer sig kongresvalg i november. Medarbejdere har i dag gode muligheder inden for alle brancher, uanset om du er arbejder indenfor fastfood, salg eller banksektoren,” siger Art Mazor, chef hos Deloitte Consulting ifølge Washington Post.

Læs også:

AMERIKANSK AKTIEINDEKS HAR SLÅET SIN EGEN REKORD 60 GANGE SIDEN TRUMP VANDT VALGET

TRUMP-ØKONOMI: USA SLÅR ENDNU EN HISTORISK REKORD

VIDEOEN SOM DANSKE MEDIER HOLDER SKJULT: SE TRUMPS GENIALE SVAR PÅ KRITIK AF BENÅDET SHERIF

 

AMERIKANSK AKTIEINDEKS HAR SLÅET SIN EGEN REKORD 60 GANGE SIDEN TRUMP VANDT VALGET

Del artiklen her: