NEWSPEEK HEPPER PÅ ANDREW TATE

TateMorgan
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

NewSpeek har i flere omgange slået et slag for Andrew Tate. Han bliver selvfølgelig hængt ud i D(D)R og andre MSM’er, men at blive kaldt alle mulige grimme ord af DR’s ignorante journalister, der mere eller mindre er gået woke – og af Wikipedia! – er i dag tæt på at blive betragtet som et ridderslag. Så er man nok så nogenlunde på ret kurs. 

The Global Banksters har indlysende forsøgt at lukke ned for Andrew Tate på de sociale medier, fordi han fortæller mange af de grumme sandheder. Han har gennemskuet The Matrix og taget den røde pille.
Indtil videre har Mr. Global fejlet – Tate er for rig og for begavet. Selv om historien viser, at man altid kan få ram på en fjende, når man har tilstrækkeligt mange midler – og det har disse psykopater med deres depopulations-, digitalpas- og verdenskontrol-agenda. Men Tate er helt på det rene med, at de gerne vil have ham likvideret. 

Andrew Tate versus Piers Morgan
Nu har Piers Morgan så i to omgange givet ham en platform i sit program Piers Morgan Uncensored (jf. her og her).  Det er synd at sige, at Piers Morgan er blandt mine favoritter – han er alt for selvfed – men ros skal han have for interview nr. 2, fordi han i det store hele ikke afbryder, men for en gangs skyld lytter, så der rent faktisk finder en ordentlig meningsbrydning sted. 

Forbehold
Og ja – jeg har fortsat store problemer med Andrew Tates konvertering til islam. Her skilles vores veje. Og ja, jeg havde også mega problemer med hans unødvendige nedgøring af mænd i en jule-video.  Provokationer og at-sætte-sagen-på-spidsen kan være nødvendigt for at trænge igennem mediehavet, men her går han – i min optik! – over stregen. Jeg er på linje med Better Bachelor. 

Jeg har det med Andrew Tate som med David Icke – jeg er (indtil videre – sic!)  med ham 90 procent og står af på de sidste 10. 

Men det er vel ikke så ringe endda?  

Del artiklen her: