ENERGI: EU ER IKKE TILFREDS MED AT BOYKOTTE RUSLAND, NU SÆTTER DE OGSÅ QATAR PÅ PORTEN

QatarGate
Del artiklen her:

Af Jacques Guillemain. 

Jeg tror virkelig, at sund fornuft og evnen til reflektion er to dyder, som er helt forsvundet i Europa. Det er svært at finde mere stupide mennesker nogen andre steder end hos de europæiske ledere, som sidder i Bruxelles og i de europæiske hovedstæder.

I 30 år er det, som ikke burde gøres, blevet gjort, uanset hvad det måtte handle om, og uanset hvilken krise, der skulle løses. Indvandring, pandemien, krigen i Ukraine, beskyttelse af vores industrier og landbrug, alt dette er blevet styret på den mest kriminelle måde af totalt inkompetente og arrogante folk, hvis de endda ikke tilmed var korrupte.

EU havde lovet os paradis på jord
EU havde lovet os paradis på jord, evig fred, bæredygtig vækst, rigdom, en ende på arbejdsløshed og en stærk euro lige så sikker som dollaren.

Resultatet er blevet på niveau med forstanden hos den arrogante Pieds Nickelés*, som regerer egenrådigt:

– Vi er nu i krig efter 77 års fred, fordi Paris og Berlin har afvist at pålægge Kiev pligt til at respektere Minsk-aftalerne fra 2015 [årsagen har Angela Merkel netop været ude og forklare].

– EU har aldrig været konkurrencedygtig og forbliver den region i verden med den laveste vækst.

– Recession står stadigvæk på menuen for 2023

– Arbejdsløsheden i EU er aldrig forsvundet (især i Frankrig)

– Uhæmmet liberalisme og handelsaftaler truffet uden konsultation med de berørte parter har ruineret Europas industrier og landbrug

– En masseindvandring totalt ude af kontrol jævner det europæiske kontinent med jorden

– Der er mindst 10 millioner illegale indvandrere i Europa, som ville kunne afvises

– En galoperende usikkerhed med terrortrusler gør EU til et farligt kontinent

– Tabet af staternes suverænitet på alle områder såsom monetært, økonomisk, juridisk, budgetmæssigt og diplomatisk har gjort hvert land til en tjenstvillig slave af Bruxelles og Nato

Det er i denne mere end foruroligende kontekst, at EU ikke har fundet på noget bedre end at bandlyse Rusland og pålægge det sanktioner efter sanktioner, at afvise deres olie og gas, mens den billige energi fra Moskva var Europas eneste konkurrencemæssige fordel i den globale konkurrence. 

Og som kronen på værket sagsøger EU nu Doha og dæmoniserer Qatar efter beviser på korruption, som overvælder de ormstukne elementer i EU-kommissionen.

Men hvem er de hovedskyldige? Dem som korrumperer, eller dem som accepterer forræderiet mod EU landene for penge?

Uden olie eller gas og uden råstoffer vender EU nu ryggen til Rusland, som ejer 20% af verdens rigdomme i mineraler, og Qatar, som man nu afkræver at kompensere for manglen på energi i EU. Qatar er den tredje største ejer af gasreserver næst efter Rusland og Iran.

Tre kæmpe producenter af energi, som EU vender ryggen. Det er intet mindre end genialt!

https://reseauinternational.net/le-qatargate-ou-les-nouvelles-difficultes-energetiques-pour-lue/

“Qatargate: Doha truer med at lukke for gassen til europæerne, som endnu er alt for afhængige”, er overskriften på artiklen i Marianne. Og de præciserede, at Qatar ikke havde ventet på fodboldresultatet, før de sendte alvorlige advarsler til Europa for det tilfælde, at EU skulle bruge sanktioner mod dem efter afsløringen af Qatargate, idet de truede med alvorlige konsekvenser for den globale energisikkerhed.

“Man skal huske, at Qatar-emiratet i vid udstrækning har været kurtiseret af europæiske politikere i de seneste mange måneder med henblik på at reducere EU’s afhængighed af russisk gas, men uden stor succes indtil videre. Som Observateur Continental tidligere har bemærket, har Doha længe specialiseret sig i det asiatiske marked og ville endda kunne øge sine leverancer til de europæiske kunder. I så fald ville det blive på basis af langtidskontrakter, en mulighed som stærkt mishager bureaukraterne i Bruxelles”.

Når man hverken har olie, gas eller ideer, bør man tie stille
Når man hverken har olie, gas eller ideer, bør man tie stille. Så opfører man sig ikke som en gøende mops! 

Selv om USA er sikret sin energimæssige uafhængighed i 100 år, er det ikke tilfældet for Europa. De muslimske lande er ikke modeller på demokrati, men de har olie og gas, som er livsnerven for europæisk økonomi. Man skal da vel ikke krepere af sult i menneskerettighedernes navn!

Politik er et subtilt spil, et evigt parti poker afhængig af de kort, man har på hånden. Det kræver intelligens og sund sans, hvilket vores uvidende folkevalgte totalt mangler.

Så meget desto mindre – ud over korruptionsskandalen i Bruxelles – vil Qatar være i stand til at glemme diverse fjendtlige kampagner i Vesten mod landet især før og i løbet af den vigtigste internationale fodboldkonkurrence. Opfordring til boykot og flere vestlige landes aggressive forsøg på at fremme LGBT-propagandaen. Kort sagt så bliver den traditionelle arrogance hos de vestlige regimer helt sikkert ikke glemt hos qatarerne og deres politikere. 

Resultatet af denne gang politiske idioti i Vesten er, at vores industrier flytter, at investeringerne i Europa tørrer ud, at fallitterne accelererer, at arbejdsløsheden eksploderer, og at sociale bevægelser vil ødelægge landene (især Frankrig med sine      3.000 mia. gæld).

Jo svagere Europa er, desto mere arrogante er de. Uden en hær, som er værdig til den betegnelse, udfordrer de Rusland uden selv at have ressourcer, og de vender ryggen til Golf-monarkierne! 

Vil det endnu være muligt at finde intelligente mennesker, som er i stand til at tage fornuftige beslutninger i Bruxelles? Hvis ikke, er EU dømt til at fortsætte med sine inkompetente ledere, hvoraf flere åbenbart er korrupte.

For foruden Qatargate er der den uigennemsigtighed, som hersker over købskontrakterne med Pfizer-vaccinerne. Man skal ikke glemme, at Ursula von der Leyen efterlader sig flere ubesvarede spørgsmål.

https://www.radiofrance.fr/franceculture/podcasts/revue-de-presse-internationale/ce-scandale-qu-ursula-von-der-leyen-pensait-laisser-derriere-elle-a-berlin-4665081

Kort sagt så er EU et skib uden kaptajn, som snart vil synke. Og jo hurtigere desto bedre, for kun frie og uafhængige lande vil kunne overleve i den nye verden, som dukker ud af civilisationernes krig, der udkæmpes i Ukraine.

—————-

*Les Pieds Nickelés er en fransk tegneseriefigur, oprindeligt skabt af Louis Forton i 1908.

Kilde: https://ripostelaique.com/energie-non-contente-de-boycotter-la-russie-lue-se-met-a-dos-le-qatar.html

Del artiklen her: