MILITÆR SAT IND MOD “MISINFORMATION”

DavidDavis
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz.

Vanvittige afsløringer fra COVID-19- og vaccine-kanten er blevet daglig kost. Det er snart svært at følge med og svært at vurdere, hvilke informationer der er værd at viderebringe her på NewSpeek.  Jeg vælger at rapportere om denne, selvom den blot er en af mange vigtige nyheder.

Bananrepublikker

Den syvoghalvfjerdsindstyvende brigade i UK har siden begyndelsen af den såkaldte pandemi været sat til i hemmelighed at udspionere og bekæmpe såkaldt “misinformation” om COVID-19 på internettet.
Især offentligt kendte personer som fx journalisten Peter Hitchens, der ytrede tvivl om, hvorvidt lockdowns nu også var en god ide, har militæret på regeringens vegne holdt øje med.
Også politikere og videnskabsfolk, der ikke var enige i regeringens coronatiltag, er blevet overvåget, og deres aktiviteter på internettet er blevet undertrykt af denne britiske brigade med speciale i krig på internettet.

Lyt her til et interview med David Davis, medlem af det britiske parlament.

Og her er en video med den altid meget pædagogiske John Campbell.

Hvis nogen skulle tvivle på, at Vestens lande blev omdannet til bananrepublikker i det øjeblik, COVID-19 blev introduceret, behøver de ikke gøre det længere. Når militær og politi bliver brugt imod borgerne i stedet for at beskytte dem, står vi per definition med et diktatur.

Militæret har intet at gøre i en videnskabelig debat

Jeg har simpelthen aldrig hørt noget lignende – at soldater bliver sat til at bekæmpe specifikke holdninger i en videnskabelig debat. Alle britiske underskrivere af The Great Barrington Declaration kan stå på militærets liste over personer med farlige, uønskede holdninger, for deklarationen og dens 61.000 underskrivere fra medicin- og forskerverdenen talte netop imod lockdowns.

Sandhedsministeriet

Der er ingen anden forklaring på dette end alvorligt magtmisbrug. Militæret har absolut intet at gøre i en videnskabelig debat. Det britiske militær har ageret håndhævere for sandhedsministeriet, som var det taget direkte ud af Orwells 1984.

Veritabel kampplads

Jeg har overvejet, om noget lignende er foregået i Danmark, for der blev sandelig slået hårdt ned på enhver, der forsøgte at bringe andre synspunkter ind i debatten om de autoritære tiltag – tiltag, som vi nu ved, absolut ingen effekt havde, og som vi, der havde gjort tilstrækkelig research, godt vidste ikke var baseret i videnskabelig evidens.

Da den kristne ugeavis Udfordringen meget modigt bragte min kronik om undertrykkelsen af hydroxyklorokin, blev avisens facebookside straks omdannet til en veritabel kampplads, hvor ekstremt vrede personer forlangte artiklen fjernet fra internettet.
Denne adfærd fandt jeg absolut besynderlig, for det virkede på ingen måde som en organisk opstået vrede. Tænker jeg tilbage, kan jeg få mistanke om, at der også i Danmark har været sat folk til at undertrykke den åbne debat.

Jeg vil meget gerne vide, om det danske forsvar eller efterretningstjenester har været/er involveret i den slags aktiviteter, som på ingen måde adskiller sig fra Stasis metoder i det gamle DDR.

Del artiklen her: