MAX SCHMELING SLÅR TIL IGEN – SENEST I FORHOLD TIL CEPOS / JONAS HERBY

CeposGraf
Del artiklen her:

Max Schmeling vil være et velkendt navn for NewSpeeks følgere (læs her, hvori der optræder yderligere links).

Som gentagne gange skrevet: Max Schmeling udfører det arbejde, som kritiske graverjournalister burde være i fuld gang med.  Men dem har vi ingen af mere.

Senest har jeg fået dette indlæg tilsendt:

”Hej Alle

Mange snakker åbenbart om overdødelighed i disse tider, efter at SSI måtte melde ud, at de for en gangs skyld så markant overdødelighed.

CEPOS mand Jonas [Herby] har lavet en analyse, som diskuteres (…) så jeg vil lige komme med lidt input til at perspektivere den.

1: Afrikanske lande, som generelt har meget lave vaccinationsrater, er ikke medtaget. Dette ville dække X-aksens range bedre og dermed give mere pålidelige resultater. Resultatet kunne faktisk blot være et zoom på alle højt vaccinerede lande, hvor resultatet så ville være en insignifikant sammenhæng, akkurat, som det ses.

2: Kontinuær overdødelighed ses kun i grupperne 65+ år i DK, så derfor bliver de samlede tal meget farvede af de yngre aldersgruppers dødelighed, og da disse er den største gruppe antalsmæssigt, så ser vi faktisk noget helt andet i grafen, end vi tror.

3: Vaccinetilslutningen er i analysen tilslutningen i hele befolkningen, derfor bliver alle nedbrydninger på alder irrelevante og forkerte.

Konklusion: Der skal graves meget dybere i data, før end at man finder nogle sammenhænge, der kan give realistiske resultater.

Jeg er selv i gang og det er mildest talt op ad bakke. Ingen af tallene er nærmest offentligt tilgængelig, så der skal aktindsigter til alt desværre. Der kommer resultater på det, men med svartiderne fra SSI m.fl. skal der meget tålmodighed til.

I mellemtiden, så tænk over følgende: Spikeproteinet, som mRNA’en instruerer kroppens celler i at lave, er bevist toksisk og forårsager celledød.

De lipide nanopartikler, som er indpakningen til mRNA’en, er ligeledes toksiske.

Eftersom at sygdommen, som vaccinen antageligt skulle beskytte imod, har en meget lav dødelighedsgrad, hvad ville så være en a priori hypotese?

Hvad skulle man tro der ville ske?

Læs, Gem og Del 

[Det være hermed gjort – med en stor tak til en statistiker med INTEGRITET. CEPOS – er det min påstand – ved godt, hvad der er gang i omkring the global banksters dagsorden, herunder sprøjterne som en del af depopulations-agendaen, men de vil tilsyneladende ikke røre ved Mr. Global med en ildtang.

Måske af den simple grund, at kilderne til tænketanken så straks vil begynde at tørre ud???]

Max Schmeling

Del artiklen her: