STANFORD-PROFESSOR HAR BESØGT ELON MUSK

Bhattacharya
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz.

Stanford-professor Jay Bhattacharya, som er en af de tre topforskere bag The Great Barrington Declaration, har besøgt Twitter-hovedkvarteret for at få indblik i den censur, han og hans kolleger har været udsat for gennem pandemi-tiden. 

Bhattacharya er professor i medicin og skabte sammen med to andre eksperter inden for epidemiologi den deklaration, som tog afstand fra de tåbelige, skadelige og beviseligt uvidenskabelige tiltag, regeringer overalt i verden indførte på grund af COVID-19. 

63.000 underskrifter fra enige læger og forskere 

Som det fremgår herunder, opnåede man flere end 63.000 underskrifter fra enige læger og forskere, der alle, i modsætning til de magtfulde sundhedsbureaukrater bag massetiltagene, rent faktisk befandt sig i positioner i den virkelige verden, hvorfra de langt bedre kunne vurdere, hvad der burde have været gjort.

Signatures

Trods værende langt det største flertal af eksperter blev disse ikke taget med på råd, da regeringer diktatorisk indførte massetiltagene. Og ikke nok med det: De statsbetalte medier og de sociale medier udøvede censur og personlig hetz imod disse læger og forskere, der egentlig blot samvittighedsfuldt passede deres arbejde.

Twitter var under den tidligere ledelse et af de medier, der gennem forskellige former for begrænsninger, fx shadow-banning, sørgede for, at eksperter, der var uenige i de implementerede coronapolitikker, ikke blev hørt i befolkningerne. Bhattacharya var inviteret af Twitters nye ejer Elon Musk til et kig dybt ind i mekanismerne bag censuren udøvet imod ham og hans kollega Harvard-professor Martin Kulldorff.

Uhørt og farlig indblanding i den videnskabelige debat

Sociale medier har under ‘pandemien’ udøvet en komplet uhørt og farlig indblanding i den videnskabelige debat – en debat, som altid er nødvendig, hvis vi skal sikre os, at alvorlige beslutninger om folkesundheden træffes på et så sobert og evidensmæssigt solidt grundlag som muligt.
Censuren har medvirket til, at regeringer verden over, inklusive den danske, har gjort langt mere skade end gavn på deres befolkninger. Det er godt, at vi nu ser initiativer som Musk’, så vi kan komme nærmere en regnskabets time for de sundhedsbureaukrater og politikere, der ikke gjorde deres pligt og sørgede for en bred sundhedsfaglig debat, men i stedet diktatorisk påførte befolkningen unødig skade. 

E-mail fra Francis Collins

Censur og forfølgelse af kritikere af coronatiltagene er blevet udført og opfordret til fra allerhøjeste sted, som bl.a. da verdens mest magtfulde sundhedsbureaukrater Francis Collins og Tony Fauci konspirerede om, at lukke munden på Bhattacharya og underskriverne af Barrington-deklarationen.  

Så endnu engang vil jeg vise den e-mail, som ikke kan vises ofte nok, indtil vi ser retfærdigheden ske fyldest. Læg mærke til, at Collins nedladende omtaler de tre topforskere som fringe epidemiologists. Det siger os, at der her er tale om alt andet end ædle motiver.

FrancisCollinsMail

Del artiklen her: