MERE OM NEGATIV VACCINE-EFFEKT

PaulMarik
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz.

Jeg er godt klar over, hvor svært dette vil være for folk at forstå: at det, man var blevet indoktrineret til at tro, var godt, i virkeligheden er skidt. Men det er altså et faktum, at COVID-19-vaccinerne har negativ effekt, som rapporteret om her.

Negativ effekt betyder, at man er mere disponeret for at få et svært sygdomsforløb, hvis man er vaccineret i forhold til, hvis man ikke er vaccineret. Vi ser her bort fra mRNA-vaccinernes mange alvorlige bivirkninger og kigger kun på den effekt, de skulle have i forhold til den sygdom, de er designede til at skulle forhindre.

Tal fra Australien

Vi har nogle tal fra Australien, som sandsynligvis vil anskueliggøre problemet for de fleste. Skemaet viser, hvem der ender med en hospitalsindlæggelse med COVID-19 – de vaccinerede eller de uvaccinerede.

CovidTable 

Screenshot fra https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221008.pdf

Som det fremgår af skemaet var der 

67 indlagte som havde modtaget 4 doser 

51 med 3 doser 

33 med 2 doser 

2 personer med 1 dosis

0 personer, som var uvaccinerede

Der var også 0 uvaccinerede, som endte på intensiv (ICU). Der var 2 dødsfald blandt de uvaccinerede, men trenden er stadig den samme i yderste højre kolonne nemlig, at jo flere indsprøjtninger, des værre resultat. 

Samme trend i USA

Steve Kirsch, en af de ledende efterforskere af mRNA-vaccinernes farlighed, bekræfter gennem sin kommunikation med læger på sit lokale hospital, at man i USA ser den samme trend: COVID-19-patienter, der ender på intensiv, er alle vaccinerede.

Spikeproteinet er et af de giftigste proteiner

Og hvad kan årsagen så være? Dr. Paul Marik giver her et indblik i det, der skaber problemerne for de vaccinerede: spikeproteinet. Spikeproteinet, som kroppens egne celler bliver producenter af, er et af de giftigste proteiner. 

Dr. Marik forklarer, at det handler om mængden af spikeprotein. Jo mere spikeprotein, desto større risiko for komplikationer, organdefekt og død. Hvordan får man mere spikeprotein? Selvfølgelig ved at få flere vaccinationer, forklarer Marik og fortsætter, er man uheldig at få COVID-19, får man derigennem også mere spikeprotein.

Marik anbefaler, at de vaccinerede så vidt muligt prøver at undgå at få COVID-19. Ja, du læste rigtigt, at de vaccinerede skal prøve at undgå at få COVID-19, hvis de ikke vil være alvorligt syge eller ligefrem gå hen og stille træskoene. 

Det er sørme svært ikke at se komikken i den udmelding fra en højt respekteret intensivlæge med mange års erfaring bag sig.

En komplet afklaring må vi stadig vente på 

Dr. Mariks fokus på spikeproteinet deles af mange af de læger, der advarer mod de mRNA-baserede coronavacciner, som fx Robert Malone, Ryan Cole, Sucharit Bhakdi og Peter McCullough. 

Vi skal imidlertid ikke glemme, at andre uafhængige (uafhængige af big pharma) forskere, som har analyseret indholdet af vaccinerne, mener, at stofferne, der udgør de lipide nanopartikler, er de virkelige dræbere.

En komplet afklaring af, hvad der egentlig gør vaccinerne så farlige, må vi stadig vente på, til den akkumulerede evidens har overbevist tilstrækkelig mange læger og forskere om, at der faktisk er et problem. Først da vil efterforskningslavinen rulle og undersøgelserne gå fra at være udført af en lille gruppe af forfulgte læger og forskere til at være en egentlig mainstream-entreprise.

Del artiklen her: