LOYAL TO FAMILIA: MORDERISK SØN AF SOCIALDEMOKRATISK POLITIKER SAT FRI I DANMARK TIL AT LEDE FARLIG BANDE

Del artiklen her:

Lederen af Danmarks hurtigst voksende bande, Loyal To Familia, bankede en mand ihjel. Den brutale morder frygtede udvisning, og myndighederne lod ham blive i Danmark.

Den brutale indvandrerbande, Loyal To Familia (LTF), har fået sin leder tilbage efter 8 års fængsel. Tilbage i 2008 maltrakterede den brutale leder, Shuaib Khan, fotomodellen William Lennon ihjel i Aalborg ved brug af kniv, knuste flasker, stole og de bare næver.

Shuaib Khan er søn af tidligere medlem af Borgerrepræsentationen for både Venstre og Socialdemokraterne, Wallait Khan. De jihad-forherligende organisationer Hizb ut-Tahrir og Minhaj ul-Quran har tidligere rost Khan senior for hans støtte.

Læs også: INDVANDRERBANDER ER FORSTADIE TIL ISLAMISKE MILITSER

Udover dødsvold er Shuaib Khan, der er pakistansk statsborger, dømt for en række andre meget grove forbrydelser. Da han i 2008 var i retten for mordet på William Lennon udtalte han, at han frygtede udvisning. Både den gang og flere gange siden er blødsødne dommeres fortolkning af dansk lov faldet ud til fordel for Khans ophold i Danmark.

I dag er han en fri mand og leder af LTF, der i disse år vokser med foruroligende hast. Khan er en effektiv bandeleder. Efter sin løsladelse har han søsat en national hvervningskampagne, som skal få unge til at melde sig ind i hans drabelige bande.

LTF er en udløber af Blågårds Plads banden (BGP), hvoraf flere medlemmer ligesom Khans far støtter islamistiske kræfter, herunder Islamisk Stat. Noget tyder på, at Khan junior også er loyal over for sin biologiske familie, når det gælder religion.

Læs også: BLIVER VOLLSMOSE DANMARKS FØRSTE ISLAMISKE STAT?

Del artiklen her: