BLIVER VOLLSMOSE DANMARKS FØRSTE ISLAMISKE STAT?

Del artiklen her:

Historisk set har muslimsk indvandring altid medført, at der i de berørte områder indføres sharia, herunder voldelig modstand imod ikke-muslimske myndigheder og udklækning af hellige krigere.

Af Nicolai Sennels

For nyligt måtte Post Nord kaste håndklædet i ringen og meddele regeringen, at man ikke længere kunne forsvare at udbringe post i den muslimsk dominerede bydel Vollsmose i Odense på Fyn.

Årsagen var trusler imod Post Nords postbude. Desuden havde et kvindeligt postbud fået beskeden: “Vi holder øje med jer, vi ved hvornår I kommer, og I skal i øvrigt holde jer væk.”

Dette fik en lokal Venstre-politiker til at opfordre til, at militæret indsættes i det urohærgede område, såfremt politiet ikke magter opgaven med at opretholde lov og orden. En opfordring vi, Løkke-regeringens grænse-, jutits- og udlændingepolitik taget i betragtning, nok ikke har hørt for sidste gang.

Tidligere på året meddelte Dyrenes Værn, at man ikke længere sender mandskab ind i Vollsmose. Dette på trods af omfattende og meget grov dyremishandling hvor bl.a. katte har fået stukket øjne ud, revet hovedet af, brækket ryggen og killinger som – mens de var levende – fik skåret bugen op og indvoldene trukket ud.

Det er ikke kun postbude, dyrevenner og dyr, som er i fare i Vollsmose. Politiet er blevet jaget på flugt efter at være blevet beskudt med automatvåben. De er også blevet angrebet med sten. En betjent fortæller, hvordan lokale indvandrere bevidst chikanerer og bestjæler danskere for at få dem til at flytte ud af området. Ambulancefolk er nu begyndt at tale om nødvendigheden af at bære skudsikker vest, når man skal ind i farlige områder hvor der er risiko for beskydning – man skal så selv gætte sig til, hvilke type områder der menes.

Mønsteret er klart: Ikke-muslimer og ikke-muslimske myndigheder er ikke velkomne i Vollsmose. Det er derimod radikale imamer, selvbestaltede shariadomstole, patruljerende religiøse fædregrupper og tungt bevæbnede militser med kamperfaring (i mainstreammedierne kaldet “bander” bestående af “syrien-krigere”).

Venstres transportordfører udtalte ifm. Post Nord-sagen er bekymret for udviklingen og spørger bekymret, hvad mon det næste bliver:

“Det er det glade og komplet uacceptable vanvid, at fredelige postbude ikke kan få lov til at løse deres opgave med omdeling af post i Vollsmose uden at blive truet og chikaneret. Jeg forventer, at politiet reagerer prompte og resolut med de fornødne magtmidler, så ro og orden genoprettes. Vi kan ikke have områder i Danmark, hvor der hersker lovløshed og utryghed blandt borgere. Hvad bliver det næste, hvis ikke dette uvæsen standses i opløbet?”

Ja, hvad bliver det næste? Det er ikke svært at regne ud: Muslimsk dominerede områder som Vollsmose vil fortsætte med at udklække jihadister og bekæmpe alt ikke-muslimsk mens de med stadigt voldeligere midler søger dominans over stadigt større områder. Samtidigt vil den religiøse fanatisme vokse til stor skade for menneskerettigheder, demokrati og sikkerhed. Vollsmose er allerede langt i udviklingen mod det, som islam forpligter enhver muslim til at kæmpe for: Oprettelsen af en islamisk stat.

Dagen vil selvfølgelig komme, hvor det danske samfund modsætter sig udviklingen og lukker moskeerne, langtidsfængsler de kriminelle og hadprædikanterne osv. Ja, måske vil Forsvaret ligesom så mange andre steder i Europa blive indsat for at dæmme op for den fare, muslimsk indvandring har ført med sig. Det bliver dog ikke med naive globalistdrømmere som Lars åbne-grænser-og-ja-til-islam Løkke Rasmussen-typer ved roret. Når den tid kommer må vi så se, hvem der er stærkest. Et samfund som det danske er sårbart og kan angribes og svækkes på mange måder og kan kun eksistere, fordi befolkningen accepterer demokrati som styreform og ikke er i stand til at udfordre politiets voldsmonopol. Den tid er i stadigt flere og større områder nu ovre.

Video: Professor Bill Warner, forfatter til bl.a. den letlæselige must-read bog Sharia for ikke-muslimer, om hvordan islamisk dominans spreder sig:

Del artiklen her: