LIBERAL ALLIANCE INDKASSERER ENDNU EN SKATTESTIGNING

(Foto: Partileder for Liberal Alliance, Anders Samuelsen)
Del artiklen her:

Liberal Alliance, der lovede “historiske” skattelettelser med partiet i regering, har måttet indkassere endnu en skattestigning.

Liberal Alliance undlod sidste år at vælte statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) som statsminister mod tilbudet om ministerposter. Siden da er det gået så som så med de skattelettelser, partiformand Anders Samuelsen (LA) lovede sine kernevælgere som plaster på såret for at være kravlet ned af topskattetræet.

Nu rammer endnu en skattestigning så danskerne. Det skyldes, at den borgerlige regering i 2010 besluttede at omdanne landets 273 vand- og spildevands om til selskaber, hvorved de blev skattepligtige. Vandselskaberne og staten har efterfølgende trukket tov om, hvordan vandselskaberne skulle værdiansættes og dermed beskattes.

Sagen er nu afgjort i Øster Landsret til fordel for statens pengekasse. Vandselskaberne skal således betale hele 36 milliarder kroner mere i skat end de selv havde beregnet. Denne skatteregning ender i sidste ende hos forbrugerne.

“Vores beregninger viser, at det vil koste de berørte husholdninger mellem 500 og 1.000 kr. om året,” siger Karsten Bjørno, kommunikationschef i Danva, ifølge Jyllands-Posten.

Liberal Alliance må dermed på sin vagt indkassere endnu en skattestigning – stik mod deres stålsatte løfter til danskerne.

Læs også:

REGERINGEN VIL BEKÆMPE PARALLELSAMFUND MEN STØTTER SHARIA I SKOLER OG BØRNEHAVER

EKSTREM MASSEINDVANDRING: ANTALLET AF IKKE-VESTLIGE INDVANDRERE 5-DOBLET SIDEN 1987

SE TALLENE: NEWSPEEK GIVER DE ETABLEREDE MEDIER BAGHJUL

Del artiklen her: