NEWSPEEK VIDEO: KRIMINALITETEN STEGET VOLDSOMT UNDER LARS LØKKE

Del artiklen her:


Kriminaliteten er steget historisk, siden Lars Løkke Rasmussen kom til magten i foråret 2015. Der er en direkte sammenhæng imellem Venstres åbning for titusinder af migranter og flygtninge, partiets modvilje mod udvisning af kriminelle udlændinge og den ekstreme stigning i personfarlig kriminalitet, herunder voldtægter.

Del artiklen her:

3 Comments

 1. Mon ikke de politisk korrekte skvadderhoveder kan bortforklare og relativisere dette faktum?

 2. Vi fik en ny regering. Dermed troede jeg at Thorning og Co, s forsømmelser og dumheder ville blive elimineret, men jeg fik straks noget andet at se, KUN SKUFFELSER.

 3. Det liberale menneskesyn ! Frihed og Fællesskab !

  Frihed under ansvar, ansvar for eget liv, medansvar for andre og frivillige fællesskaber. Frihed til at skabe, ytre sig,dyrke interesse – fine og gode ord fra Venstres partiprogram !

  De triste statistikker, Nicolai Sennels ridser op, tyder ikke på, de fællesskaber, der er dannet med tilflytning af migranter og flygtninge, bringer nogle gode værdier med sig. Tværtimod. Vor statsminister sammen med EU hilser indtil videre de fremmede, mest af muslimsk herkomst, velkomne. I deres opdragelse findes ikke et rodfæstet liberalt menneskesyn eller et frivilligt fællesskab. Men en agenda, en lovideologi, hvorefter fællesskabet har sig at rette. Sharia og demokrati er hinandens modsætninger.
  Som årene er gået med velvillige forsøg på at integrere, vise forståelse og tålmodighed, yde ekstra hjælp i skoler, for småbørnsfamilier, sprogskoler, pengemæssig bistand er udviklingen gået helt modsat af, hvad mange havde håbet på : Den multikulturelle sameksistens er ikke lykkedes. Den øgede vold, de øgede voldtægter, brud på våbenloven, forbrydelser af kriminel karakter, Vort land er ikke frit, men meget modsætningsfyldt. Vort fællesskab består af grupperinger, der ikke kan arbejde sammen. Det giver vold og slagsmål i gaderne, kriminalitet, destruktive handlinger, vrede og lovløshed.
  Da regeringen åbenbart ikke har i sinde at lukke vore porte for flere fremmede, men tamt følger EU med Merkel i spidsen, må borgerne forvente tiltagende dårlige vilkår for danske borgere, forvente at den muslimske “herrementalitet” kræver mere og mere råderum og medbestemmelse.
  Det kommer til at ryste vort folkestyre, vore kristne værdier, respekt for ordensmagten, for kvinder, for frie valg for den enkelte med respekt for vor Grundlov. Med disse dystre udsigter med registreringer at den øgede disrespekt for vort lands love og regler ligger det tydeligt for at forebygge yderligere forværring af misgerninger. Det mest naturlige vil være at stoppe for indtag af flere fremmede. At EU.s konventioner ikke tillader dette, må de fornuftige statsledere affeje og genetablere grænsebevogtning som tidligere. Konventionerne passer ikke til vore forhold nu. Og de skrevne ord på papir må ikke komme før levende menneskers ve og vel. Vor statsminister må og skal ændre kurs. Ellers bliver han kaptajn på en synkende skude !

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.