FORSVARSMINISTER: TYRKIET ANGRIBER EUROPA VED AT BETALE MIGRANTER

Del artiklen her:

Israels tidligere forsvarsminister Moshe Ya’alon kommer med en række afsløringer i et opsigtsvækkende interview til tænketanken British Israel Communications and Research Center (BICOM).

Ifølge Ya’alon, som udover forsvarsminister også har været højtstående chef i Israels militær, IDF, er Tyrkiets præsident Recep Erdogan en leder i den terror-relaterede organistation Det Muslimske Broderskab.

Og ikke nok med det. Trods en aftale med EU om at holde den formentligt uendelige strøm af migranter tilbage, gør Erdogan det stik modsatte.

Ya’alon fortæller, hvordan Tyrkiet flyver tusinder af illegale migranter fra Marokko til Istanbul, hvorfra de sendes videre til EU. Ya’alon, som formentligt nu kan tale mere frit efter ikke længere at være minister, mener, at Erdogans strategi er at nedkæmpe Europa gennem islamisering. En islamisering, som foranstaltes ved hjælp af migration.

Den tidligere miltære chef fortæller, hvordan tyrkiets regering understøtter et enormt netværk af flere end 12.000 tyrkiske menneskesmuglere:

“De er nødt til at have et system for at få alle de illegale til Istanbul lufthavn, transportere dem videre til både og sejle dem til Grækenland.”

Flere end 800.000 illegale er på denne måde fragtet fra Tyrkiet til EU over græske øer.

Ya’alons påstand om en ønsket islamisering ved hjælp af muslimsk udvandring til EU understøttes af Erdogans nylige udtalelse om, at tyrkiske muslimer er “Europas fremtid.” og opfordring til herboende tyrkere om at få mindst fem børn.

Video: Erdogan truer Europæer med, at de “ikke vil kunne bevæge sig sikkert noget sted i verden” hvis man blokerer dem fra aktivt at sprede Erdogans religiøst-politiske budskab i EU:

Del artiklen her: