IVERMECTIN KAN OPLØSE SAMMENKLÆBNINGEN AF RØDE BLODLEGEMER

PubMed
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz.

Synlige ændringer (dvs. skader) i blodet hos mennesker, der modtog de eksperimentelle gen-indsprøjtninger, er igen i fokus. Denne gang i en videnskabelig undersøgelse, som viser stoffet ivermectins evne til at afhjælpe denne skade.

Den nye undersøgelse mundede ud i denne rapport: “SARS-CoV-2 Spike Protein Induces Hemagglutination: Implications for COVID-19 Morbidities and Therapeutics and for Vaccine Adverse Effects”.

Et problem med blodet 

Det viste sig meget tidligt, at et alvorligt COVID-19-forløb reelt var en sygdom i blodet. Især i USA var der en udbredt og desværre skadelig brug af respiratorer, som ikke hjalp patienterne, men derimod forværrede deres tilstand ofte med døden til følge.

Enkelte læger stod tidligt frem og påpegede, at COVID-19-patienter ingen problemer havde med rent mekanisk at trække vejret, men at deres kritiske iltmangel snarere skyldtes et problem med blodet. Disse læger blev straks lagt for had, fyret eller tvunget til at tie, og patienter med hypoxi (lavt iltindhold) blev kontraproduktivt fortsat lagt i respirator.

Sammenklæbning af røde blodlegemer 

I dag ved vi, at spikeproteinet både ved sygdommen og ved vaccinen forårsager synlige ændringer i blodet. Se her og her. 

Det er en af grundene til, at det var uansvarligt at bruge mRNA, der koder for spikeproteinet, i indsprøjtningerne, og en af grundene til, at flere eksperter alvorligt mistænker vaccinerne for at være et biovåben. Man var nemlig på forhånd klar over, at spikeproteinet var giftigt, og det er derfor besynderligt, at man anvendte det i vaccinen i stedet for et harmløst protein.

Virkningsmekanismen er fundet 

Den nye undersøgelse gik ud på at afprøve, om den gavnlige effekt af ivermectin mod COVID-19, som for længst er blevet konstateret, skulle have at gøre med en positiv effekt på blodet. Resultatet var glædeligt, idet man kunne konstatere, at ivermectin faktisk opløser den sammenklæbning (hæmagglutination) af røde blodlegemer, som vanskeliggør iltning af blodet hos både de syge og de vaccineskadede.

Til de onde tunger, der har dømt ‘ivermectin mod COVID-19’ som værende misinformation, kan vi derfor sige, at en virkningsmekanisme for ivermectin imod spikeproteinets skader på blodet nu er fundet. Det er derfor på tide, at al censur og hetz imod læger, der anbefaler dette middel, ophører.

I nævnte artikel står der: “IVM blocked HA when added to RBCs prior to spike protein and reversed HA when added afterward” – og på dansk: “Ivermectin forhindrede hæmagglutination, når det blev tilsat til røde blodlegemer før spikeprotein, og opløste hæmagglutination, når tilsat efter”. 

Dette betyder, at ivermectin kan bruges både til at forhindre og til at helbrede COVID-19 (ved tidlig behandling) og altså også til at afhjælpe skader fra mRNA-vaccinerne. 

Jeg forventer nu, at de sociale medier standser deres censur af alt, hvori ivermectin nævnes i forbindelse med COVID-19 og vaccineskader. Jeg forventer også, at de etablerede massemedier standser deres propaganda imod ivermectin.

Del artiklen her: